aile ve eşi bir arada tutamiyorsa ikinci hata yapılmazÇok seviyorduk, ailesi açığım diye beni istemedi. Yakınlarda kimseyle deilsen tekrar deyelim diyor siz olsanız kabuleder misiniz ?
Evet dengeyi kuramadı 🚬aile ve eşi bir arada tutamiyorsa ikinci hata yapılmaz
Onlar dindar insanlar gelinlik kapalı olsun dediler seviyorsam uymalımıydımÜnide oda arkadaşım vardı benden büyük, kız nişan atmış. Çocuğun ailesi istememiş. Sonra bunlar ayrılıyor kız da sınavı kazanıp üniye geliyor. Derken ailelerden gizli görüştüler yıllarca. Kız mezun oldu. Atandı mı sonrası yok bende ama evlenmişler
Bu tamamen sizin ilişki dinamiğinizle alakalı…
Ben buraya takıldım. Kendisi ortada yok ailesi var. Neden var olmayan biri ile gelecek kurayım ki derdim ben kendim için.ailesi açığım diye beni istemedi.
İlk tanışmamız çok farklı bir profildeydi korur ve sakınır sandım, birgün onların memleketine gelin göstermek için gideceğimiz bir dönemde benden kapanmamı istediler.Ben buraya takıldım. Kendisi ortada yok ailesi var. Neden var olmayan biri ile gelecek kurayım ki derdim ben kendim için.
Olmaz bacımOnlar dindar insanlar gelinlik kapalı olsun dediler seviyorsam uymalımıydım
Bu kadar da olayın başında olmazsınızkia 🌸Eşya kavgası düğün mevlitli olsun kavgası adetler örfler yedi bitirdi beni
aşkımdan vazgeçtim ama dokundu işte onca emek zaman gittiOlmaz bacım
Unut sen bu aşkı kalbine göm
Zaten kimse için değişmemelisin bu hayatta, kimseyi de değiştirmeye çalıştırmamalı insan, olduğu gibi kabul edebiliyorsanız ne ala edemiyorsanız elveda 🚬
haklısın ama herkesin sınavı türlü türlü bak benim de son 8 senem gitti ama olsun üzülmeyelim, sondan olacağına baştan olsun bazı şeyler 🌸 zamanla alması gereken dersi alıyor insan bugünleri bu duyguları yaşamamışa döneceksin, fikri her ne kadar çok uzak gelse de …aşkımdan vazgeçtim ama dokundu işte onca emek zaman gitti
Teşekkür ederim güzel sözlerin için inşallahhaklısın ama herkesin sınavı türlü türlü bak benim de son 8 senem gitti ama olsun üzülmeyelim, sondan olacağına baştan olsun bazı şeyler 🌸 zamanla alması gereken dersi alıyor insan bugünleri bu duyguları yaşamamışa döneceksin, fikri her ne kadar çok uzak gelse de …
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.