Müslüman insanlar kapalı olurmuş onca açık insan günahkar mı yani?heh işte hiç olmasını istemediğim duruma evrilmiş olay sdlfksdjlfkj o zaman de ki annenle babanı dinden çıkar geliyim.
Tolore edilir dedi hallederiz dedi dedi de dedi.@Ahu bu arada beni neden koruyamadı biraz salt bir düşünce. Her ne kadar yobaz ve gericide olsalar ailesi...
Biz bunun tam olarak vehametini anlayamayız ama biraz empati yaparak onuda çok fazla suçlama..
Asıl sorun o evreye gelene kadar ailenin istemeyebileceğini sana söyleyip ona göre yol almasıydı.
edilmez abi edilebilseydi niceleri ederdi ve bu olaylar olmazdı. akıl var mantık var , hangi yobaz bir süre sonra laik olmuş? ya da aydın bir yaşam tarzına adapte olmuş. dogmatik bir dini körü körüne savunan insanlar sence inançlarını bağlamında koparıp böyle bir şey yapar mı?Tolore edilir dedi hallederiz dedi dedi de dedi.
Okadar haklısınız ki söyleyecek bişey bulamıyorum artık teşekkür ederim teselliniz üçin adrestia ve sanaedilmez abi edilebilseydi niceleri ederdi ve bu olaylar olmazdı. akıl var mantık var , hangi yobaz bir süre sonra laik olmuş? ya da aydın bir yaşam tarzına adapte olmuş. dogmatik bir dini körü körüne savunan insanlar sence inançlarını bağlamında koparıp böyle bir şey yapar mı?
bir diğer ihitimal ise sevdiği halde seni de bu evreye kadar birşeyleri bilerek sürüklemiş olması
insanlar ahmaktır konu tutku olunca maaleseff
rica ederim efenim ne demek.. konu yobazlık ile savaşmaksa her zaman çağırın sdlfksjdflOkadar haklısınız ki söyleyecek bişey bulamıyorum artık teşekkür ederim teselliniz üçin adrestia ve sana
E seviyorsanız neden bitti her zaman konuşup anlaşma seçeneğiniz varben ömrü hayatımda sadece bir kere aşık oldum artık zor sevmek
Kalıplaramı sığayım kendimden taviz mi vereyim Süreyya hanım onlar gelin değil her dediğini yapacak ezik arıyor. Şu kalbim ateşde defalarca yansa da yine o boyunduruk altına girmem. Kendimi bu şekilde yakmayı seçiyorum. Arıyor ama hala kafası aynı değişmiyorIsin icinde aldatma ve ya nefret yoksa konusabilinir.
Insanlar artik asmali bazi seyleri.
Ikiniz de halen singleseniz,konusulur ya.Niye konusulmasin?
3ahislar sebebden ayrilamak da trajik ve cok mantiksiz.
Ufak ufacik bir ihtimal varsa bile,konusulmali.Biz neden ayrildik sorunlar neydi gibi konular üzerine.
Ömür boyu kendini yemektense.
Sevgi varsa,her sey mümkün.
3. Sahis etkenlerinden söz etmistim oysa ki.Kalıplaramı sığayım kendimden taviz mi vereyim Süreyya hanım onlar gelin değil her dediğini yapacak ezik arıyor. Şu kalbim ateşde defalarca yansa da yine o boyunduruk altına girmem. Kendimi bu şekilde yakmayı seçiyorum. Arıyor ama hala kafası aynı değişmiyor
@Ahu Gelen gemileri geri çevirme!Biriyle kötü bir şey yaşadın diye kalbini herkese kapatman doğru değil bana göre.
Biri gelecek ve yaşadığın kötü şeylerin hepsini unutturacaktır, umudunu kaybetmek olmaz.
Bunu yaşayacak olsan da eğer kapatirsan yaşayamazsın.
Bir kişinin günahını herkese ödetme derim, özellikle kendine.
İnsanlar çok profesyonel inanın belli bir seviyeye gelene kadar herşey çok güzeldi bir sorun yoktu. Ufak pürüzler çıktı hallettik ama bazı noktalarda devasa sorunlar ile yüzleştik ben serbest ve özgür yetişmiş bir bireyim oysa ataerkil bir ailede yetişen bir birey. Tabular kalıplar ve önyargıAhu hanım yalnız nişanlinizin ailesi ile bu mevzuyu nişan öncesi görüşmediniz mi siz?
Ben sevince derin seviyorum kolay aşık olmayan ama olunca kendimi adayan bir kadınım. Sevmek bana göre ağır bir fiil.Bilim adamları bile şokta aşkın ömrüne 3 yıl diyorlardı![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.