Başlığı görünce ilk aklıma gelen buydu.dddddO tandırda daha ekmek yenmez
Başlığı görünce ilk aklıma gelen buydu.dddddO tandırda daha ekmek yenmez
Dedim linçlenicem ekmek derdinde misin diye ama ilk aklıma geleni yazdım bende 🤣🤣Başlığı görünce ilk aklıma gelen buydu.ddddd
Hee napıym üzülme limitim dolu kötü şeyleri düşünmemeye programladım kendimi bak işe yaradı demekki 🤣La bunu mu düşündün adamı yakmış 🤣
Seytan kulagina kursun..ne diyosun sen??? ÇatTanri askina simdi shinigami burada olucakti nsbsbdbdb dongusel yine bir nebze anlasilabilir
Legendary neofeminaktivistSeytan kulagina kursun..ne diyosun sen??? Çat
Başlığı görünce benim etlerim acıdı )))Başlığı görünce ilk aklıma gelen buydu.ddddd
İlk defa birinin ismini hatirlaman detayı...Biz tayfunun boynunun derdindeyiz. Sen sabrinin viyadüğündesin. D
Isim hatirlamamami hatirlaman detayi ile paralel. Dİlk defa birinin ismini hatirlaman detayı...
İnsanın sevdiği biri mesela oldu mu gözüde döner tepeside atar ne yaptığınıda bilmezDün kalabalik alanda arkadasim kötülesti düstü saniyelik bilincini kaybeti (tabi ben ölüyor zannettim, cünki gözleri gitmis gibi bakiyordu) koluna girip kalabaliktan cikarmaya calisirken tabiki yol verin diye ellerimizle yol acmaya calismistik, adamin teki (zaten sarhoş) "karim hamile" diye avaz avaz bağırıp duruyo arkamizdan. Ben ne oldugunu anlamadim, dibizime geldi yine bağırıyor, kardesim durumu izah ediyor hâlâ bagiriyor , en sonunda itti , cocuk gitti yine geldi.. bu arada hâlâ biz kalabaliktan cikmaya calisiyoruz, tekrar geldi, yine biri kovdu, en sonunda yine geldi. Cocukla göz göze geldim, arkadasim orda can cekisiyor. Kan beynime fışkırdi, beni görünce cocuk arka arka gitti, gittim dibine var gücümle cocugu ittim, dedim senin derdin ne ??? O an anladimki, insanin gözü dönünce bi deli kuvvet geliyor, yoksa ne cesaret edebilirdim, nede o çocuğu itebilirdim, cünki benim boyum onun gögsüne anca geliyordu. Demem o ki, cinnet geçirmek ayri biseymis, allah kimseye yasatmasin. Tabi alkollü olmasindan dolayida itebilmis olabilirim yada hic beklemiyordu benden öyle bi tepki bosluguna denk gelmis olabilir ,onu bilmiyorum
İnsanın sevdiği biri mesela oldu mu gözüde döner tepeside atar ne yaptığınıda bilmez
Arkadaşın nasıl iyi mi
Çok geçmiş olsun kuzum ☺️Yarin doktora gidicez kan tahlili yaptirmaya, ama daha iyi.. evet gerçekten öyle oluyormus
Deli cesaretidir o benceDün kalabalik alanda arkadasim kötülesti düstü saniyelik bilincini kaybeti (tabi ben ölüyor zannettim, cünki gözleri gitmis gibi bakiyordu) koluna girip kalabaliktan cikarmaya calisirken tabiki yol verin diye ellerimizle yol acmaya calismistik, adamin teki (zaten sarhoş) "karim hamile" diye avaz avaz bağırıp duruyo arkamizdan. Ben ne oldugunu anlamadim, dibizime geldi yine bağırıyor, kardesim durumu izah ediyor hâlâ bagiriyor , en sonunda itti , cocuk gitti yine geldi.. bu arada hâlâ biz kalabaliktan cikmaya calisiyoruz, tekrar geldi, yine biri kovdu, en sonunda yine geldi. Cocukla göz göze geldim, arkadasim orda can cekisiyor. Kan beynime fışkırdi, beni görünce cocuk arka arka gitti, gittim dibine var gücümle cocugu ittim, dedim senin derdin ne ??? O an anladimki, insanin gözü dönünce bi deli kuvvet geliyor, yoksa ne cesaret edebilirdim, nede o çocuğu itebilirdim, cünki benim boyum onun gögsüne anca geliyordu. Demem o ki, cinnet geçirmek ayri biseymis, allah kimseye yasatmasin. Tabi alkollü olmasindan dolayida itebilmis olabilirim yada hic beklemiyordu benden öyle bi tepki bosluguna denk gelmis olabilir ,onu bilmiyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.