Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
1647602643424-g.jpg

Isparta’da boşandıktan sonra dini nikahla birlikte yaşamaya devam ettiği Ramazan Yılmaz’ı (45) tüfekle öldürdükten sonra cesedini tandırda yaktığı suçlamasıyla tutuklu yargılanan Emel Gür'ün (42), ömür boyu hapsi istendi.

Olay, 13 Ekim 2020'de Senirkent ilçesi Akkeçili köyünde meydana geldi. 3 çocuk annesi Emel Gür ile boşandıktan sonra dini nikahla birlikte yaşamaya devam ettiği Ramazan Yılmaz arasında tartışma çıktı. Gür, Yılmaz'ı eve alkollü gelmesi üzerine başlayan tartışmada Gür, Yılmaz'ı av tüfeğiyle ateş ederek öldürdü, ardından cesedini tandırda yaktı. Cinayet, çiftin Antalya'da yaşayan en büyük oğlunun babasından haber alamaması üzerine köye gelince ortaya çıktı. İhbar üzerine köye gelen jandarma ve sağlık ekipleri, evin tandırında Ramazan Yılmaz'ın yanmış cesedini buldu. Gözaltına alınan Emel Gür, ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Isparta 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmaya, çiftin 3 çocuğu, sanık yakınları ve tarafların avukatları katıldı. Çocuklardan Ö.Y.'nin (17) 'suça iştirak'ten tutuksuz yargılandığı davanın duruşmasında, çiftin en küçük çocuğu Ö.Y. (6) tanık olarak dinlendi. Ö.Y., olay gününe ilişkin bir şey hatırlamadığını söyledi.

Ömür boyu hapis talebi

Mütalaasını veren savcı, Emel Gür’ün kasten adam öldürme suçunu işlediğine ilişkin yeterli delil bulunduğunu belirterek, sanık icin ömür boyu hapis cezası istedi. Savcı, tutuksuz yargılanan Ö.Y.'nin cinayete iştirak ettiğine ilişkin delil olmadığını, olay sonrası suç delillerinin ortadan kaldırılmasına yardım ettiğini belirterek, 5 yıla kadar hapis cezası verilmesini talep etti. Mahkeme heyeti, dava dosyasındaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı 8 Nisan'a erteledi.

SleepleSsS

Yorumbaz
Bu ülkede koca olmak da zor be her an öldürülme ihtimalin var

Barbara

Alkışlarla Yaşıyorum
Gümüş Üye
Kadına bak ya

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Gözü kara teyze

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Insan öldürecek ve bedenini yakacak kadar canileşecek ne yaşamış olabilirsiniz ya?

alcatraz

🍻
Elmas Üye
normalde tandırda ekmek filan yapılır ama ilginç bi yaklaşım olmuş

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Bosaniyo, dini nikahla devam mi ediyo?
Niye la?
Komedidram

Xasthur

Yönetici
Insan öldürecek ve bedenini yakacak kadar canileşecek ne yaşamış olabilirsiniz ya?
Cinayet isleyenlerin maktulden kurtulma piskolojisi. Oyle ki o durumda kan tutan biri bile dograyip bavullara koyabilirmis.
Ornegin tecavuzculerinde boyle piskolojik bir egilimi oluyormus.

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Dexter geldi aklıma. Ama o adil davranıyordu.
Koca kim bilir neler yaptı diye düşünmeden edemiyorum.

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Yani hirsizin hic mi sucu yok?
Kadinlar erkeklerden kurtulmak icin öldürür erkekleri genelde.
Boşanmış sonra imam nikahıyla yaşamış. Haberin detaylarını araştırmadım. Tabi ki suçlu. Öldürmesi ve öldürüş şekli kabul edilebilir bir şey değil. Ama o hale gelinceye kadar adamın da uslu durmadığını düşündürüyor durum.

Bizde boşanılsa da kocalar rahat vermez. Nasıl bir acı yaşadıysa onu yaşatmak istemiş. Ama doğru ama yanlış...

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Boşanmış sonra imam nikahıyla yaşamış. Haberin detaylarını araştırmadım. Tabi ki suçlu. Öldürmesi ve öldürüş şekli kabul edilebilir bir şey değil. Ama o hale gelinceye kadar adamın da uslu durmadığını düşündürüyor durum.

Bizde boşanılsa da kocalar rahat vermez. Nasıl bir acı yaşadıysa onu yaşatmak istemiş. Ama doğru ama yanlış...
Onu diyorum ben de..
Koca neler yapti Allah bilir.

Üst Alt