hoş geldiniz sevgili lucasEsenlikler dilerim herkese.
Ben Luk, aranızda bulunmaktan mutluluk duyuyorum.
Hoş geldiniz.
hoş geldiniz sevgili lucas
burası sizin takıldığınız yerler kadar renkli ve kalabalık değil maalesef .s.s
idare etcez mecbur![]()
anaa onlinemışHoş buldum. İyi bakalım. :)
İkidir böyle yorum yapılıyor. Ne yani buraya gelenlerin ağzını burnunu mu kırıyorsunuz? 😄anaa onlinemış
ben arkandan atıp tutcaktım ama selocan gibi yapmamışsın iyi, sana daha iyi davranmışlar demek![]()
yok ondan değil de sen böle hani çok beyefendi çok elit takılıyorsun yaaİkidir böyle yorum yapılıyor. Ne yani buraya gelenlerin ağzını burnunu mu kırıyorsunuz? 😄
Çiftbaşlı bir övgü ama olsun. İyi bakalım. 😀yok ondan değil de sen böle hani çok beyefendi çok elit takılıyorsun yaa
işte biz öyle değiliz gffhjkflşkjhg
ondan dolayı asimile olmaz ve bizi de seversen olur bence bu iş![]()
sonuçta iki devlet tek milletÇiftbaşlı bir övgü ama olsun. İyi bakalım. 😀
Bi' an noluyor dedim lakin bence de takdire şayan.sonuçta iki devlet tek millet
uff çok iyi bağladımm yaaa![]()
işte dediğim gibi sen de istersen çok eğleniriz hem asimile olmana da gerek yokBi' an noluyor dedim lakin bence de takdire şayan.
Hadi inşallah. 😀işte dediğim gibi sen de istersen çok eğleniriz hem asimile olmana da gerek yok
tanısan seversin bu kitleyi![]()
Hq kalıcı olman dileqiyle
Yine teşekkür ederimHoş geldin @Lucas
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.