Ertesi gün hapını Erkek mi Alır?

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye

Alice

Altın Üye
kondom taksın bunlar hap olayını kaldıramaz
Kondom, tercih değil konfor meselesi uchiha bey, o nedenle son anda bir kazaya sebep vermemekle zevki nerede sonlandıracağı konusunda karar sahibi erkek olduğu için hanımefendi ile birlikte eczaneye kadar gidecekler ve centilmen bir bey olarak ilacı alacaktır. Hanımların hepsi para kazanmıyor zorda bırakmamak gerek 💚

Alice

Altın Üye
@uchiha size söylüyorum gelinim sen anla

Uchiha beye yüklenmeyin ağlarım. Konuyu onun üzerinden anlatmış gibi oldu incitmeyin onu lütfen

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
Kondom, tercih değil konfor meselesi uchiha bey, o nedenle son anda bir kazaya sebep vermemekle zevki nerede sonlandıracağı konusunda karar sahibi erkek olduğu için hanımefendi ile birlikte eczaneye kadar gidecekler ve centilmen bir bey olarak ilacı alacaktır. Hanımların hepsi para kazanmıyor zorda bırakmamak gerek 💚
@uchiha size söylüyorum gelinim sen anla

Uchiha beye yüklenmeyin ağlarım. Konuyu onun üzerinden anlatmış gibi oldu incitmeyin onu lütfen
yani ben bu soruyu soran kişinin ilişki üstünden konuştum , hani bu hapın ücretini kafaya takacak durumdalarsa komdom kullansınlar diye , yoksa genel olarak hem cinslerim kadınların refahını yükseltmek için elinden geleni yapacaklardır.

Ayrıca linçlenmeme razı olamaman beni çok duygulandırdı 😅

Börteçine

Gümüş Üye
Arkadaşlar, çocuk yapın, üreyin, türeyin. Türeyiş destanımızı ne çabuk unuttunuz? Biz Ergenekon'dan böyle mi çıktık? Hadi göreyim sizi yiğitlerim. Patır patır gelsin kurt yavruları.

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Platin Üye
Ne münasebet bu hapı erkek alır. Babalık yapmayacağınız çocuğu ve kadını tehlikeye atmayın. Seven erkek bunu masraf görmez bundan kaçmaz

Eru

Platin Üye
Başlığı "hapı kim yutar" olarak algıladım meğer temin etmekten bahsediliyormuş. A:SDAS:

Hay kafama.

Neşe Palamudu

Altın Üye
Beyler zaten dateye her zaman hazırlıklı gitmiyor mu? Hani yanında prezervatif, ertesi gün hapı vb şeyler olmuyor muydu? Hep filmlerde miydi bu?

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Ertesi gün hapı bir doğum kontrol yöntemi değildir. Acil durumlarda kullanılması gereken bir ilaçtır. Uzun süreli, yani tekrar tekrar kullanımı da sağlık sorunlarına yol açacaktır.
Öyle, hadi yanımda zaten ertesi gün hapı getirdim sevişelim diyen adamı önce bilime sonra kapıya yönlendiriniz.
Sene olmuş 2025…
Sabah sabah yine sinirlendim 😤

Üst Alt