Kızlar kendine başlık açmış buda bizim başlık olsun
Ayyol çok ayıp, tövbe tövbe diyor kızlar ben paylaşmasam instagramda görmüyorsunuz sanki
Ayyol çok ayıp, tövbe tövbe diyor kızlar ben paylaşmasam instagramda görmüyorsunuz sanki
Galiba ben kızlara öncü olmak için anında gelmişim...Şimdi buraya Vera Lavinia Cherry Rayiha flufy filan hepsi toplanıp bizi paspas etmeye gelir demedi demeyin 😀
Zaten erkekleri gömmeye devam ediyoruz diyerek ilk kurşunu attın 🙂Galiba ben kızlara öncü olmak için anında gelmişim...
Kurşun ata ata biter,yollar gide gide biter...Zaten erkekleri gömmeye devam ediyoruz diyerek ilk kurşunu attın 🙂
Yollar kısmına katılıyorum ama bu sizde ki gömmek amaçlı kurşunlar hiç biteceğe benzemiyor :)Kurşun ata ata biter,yollar gide gide biter...
Bakıyorum çok yalnız kaldınız Batman bey,kankileriniz nerede?Yollar kısmına katılıyorum ama bu sizde ki gömmek amaçlı kurşunlar hiç biteceğe benzemiyor :)
Adam konuyu açtı sır oldu gitti. Hem bana diyorsun da sizin takımdanda kimseler yok :)Bakıyorum çok yalnız kaldınız Batman bey,kankileriniz nerede?
Gelir birazdan kızlar,hatta sabaha karşı Alice,Cherry gelir..Adam konuyu açtı sır oldu gitti. Hem bana diyorsun da sizin takımdanda kimseler yok :)
Hayır yani Viyana kapılarını zorlayan Osmanlı devleti gibi neden üstüme geliyorsun 😀Gelir birazdan kızlar,hatta sabaha karşı Alice,Cherry gelir..
Birazdan da Vera ve Lavinia gelir..
Tuz istediği zaman zaten yazar.
Nunu keyifsizmiş o da gelir..
Günışığı var,Cat var ohooo siz yine az kişisiniz..
Kadının fendi işte!
Ürktün mü sen??Hayır yani Viyana kapılarını zorlayan Osmanlı devleti gibi neden üstüme geliyorsun 😀
Böyle kalabalikta artistlik yapıp tenhada kuzu kesilenler gibi oldum galiba :)Ürktün mü sen??
Diksiyona dikkat etmeye gerek yok bro kızlar böyle seviyor![]()
Tercüme : ama o da keti ğataqataka sübilmiyo tamam ğkhadi siçliyüm tamam ben ğkatami qabil ediyom suçimi da ğkabul ediyom"Dertleşiyoz" derken, başka bir şeyler yapıyoruz anlamını var altında. Dertleşilemez bu abiyle.![]()
Tercüme : ama o da keti ğataqataka sübilmiyo tamam ğkhadi siçliyüm tamam ben ğkatami qabil ediyom suçimi da ğkabul ediyom
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.