S
Serçe

Yakışanı da var ama çok dar olması itici ya
Hiç ama hiç yakıştıramıyorum
Yürüyüşleri bile bozuluyor kadın gibi pantolon demeye şahit lazım
Erkek, erkek gibi giyinmeli
Herkese gösterince nazar değer diye atmıyor ya da belki erimiştir kasları göreli epey oldu çünkü@Chen kasını atmayacak sanırım
Bizim için soyunacak misin yaniNe o öyle çocuk gibi, gideriz bestekara falan hem oturur kahve içeriz hem görürsünüz.@Chen de gelsin, hatta ankara da olan herkes gelsin laflarız tanışırız.
Önizleme de mi yok ?Ne o öyle çocuk gibi, gideriz bestekara falan hem oturur kahve içeriz hem görürsünüz.@Chen de gelsin, hatta ankara da olan herkes gelsin laflarız tanışırız.
Bizim için soyunacak misin yani
Hiç Editör soymamiştim
elma soymuşluğum var sadece
Giyim tarzına saygı duyan biriyim fakat bu tarz gerçekten hiç yakışmıyor beylere.Daha bunun bir de kısa paçalı modeli var , altına oxford ayakkabı, düğmeleri açık gömlek, bir de kirli sakal tamamdır.
Giyim tarzına saygı duyan biriyim fakat bu tarz gerçekten hiç yakışmıyor beylere.
Hiç hoş durmuyor bir de deri giyenleri de var parlak parlak🤦♀️
Kimse üzerine yakışanı giymiyor ki artık.Bence de bazı şeyler bırakalım cinsiyetlere özgü kalsın.
Deri nedir yahu, oldu olmaya leoparlı jartiyer de giysinler tiksinc.
Kimse üzerine yakışanı giymiyor ki artık.
Hep bi dikkat çekme çabalarında herkes hep aynı kombinler
Öyle sanıyorlardır büyük ihtimaldikkat çekici giyinerek farklı olduklarını falan mı lense etmeye çalışıyor çevrelerine acaba, mümkün.
Moda kadar çirkin şey görmedim , o kadar çirkin ki her 6 aya bir değişiyor
Öyle sanıyorlardır büyük ihtimal
beyinleri olmadığı için dikkat çekecek başka yerlerini göstermeye pek meraklı bizim insanımız.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.