cocukken dizlerimdeki yara kabuklarımı koparmak çok hoşuma giderdi, sonrasını hatırlamıyorum, acı falan hissetmedim hiç, narkozlu narkozlu geziyoruz işte. yak diycem ama malum oruç...
Hiçbir sebep yokken ilişkiyi en olmaz hale getirip sonrasında acı çekmeleri
Neden mesela : ))
Biz önce anlamıyoruz. Sonra erkek elinde boşluk hissediyor ve o zaman başlıyor. Kadın çabuk tepkileşmeye giriyor. Kadın anlattığında bişey kalmamış oluyor.Onların acı çekmeleri hep sonradan..
ama kadından daha kolay atlatırlar.
Değmiyorlar aslında varya : )
kadınların erkekleri perişan edip , erkekler kendi kendine tribe giriyormuş gibi göstermeye çalışması
Onların acı çekmeleri hep sonradan..
ama kadından daha kolay atlatırlar.
Değmiyorlar aslında varya : )
nihayetinde durduk yere olmadiği konusunda hemfikirizBir kadın sizi sevdiğinde hiç gitmeyecek zannetmenin verdiği rahatlıkla İstediğiniz gibi davrandığınızda, istenmeyen sonuçlar doğuyor demek ki
İlişki rutine bağlayınca (kendi ilgisizliklerinden) sonra bir heyecan arıyorlar, elindekinin kıymetini bilmeyip sağa sola koşturuyorlar... Elleri boşta kalınca, kaybettiğine de yanıyorlar...
Ne fayda... Kimse bıraktığın yerde beklemiyor amaSonrada dönüyorlar..
Ne fayda... Kimse bıraktığın yerde beklemiyor ama
Büyüsü bozuluyor çiçeğim 🚬iste insan o eski insan olamiyor artik.
Tv dizileri, dinledikleri müzikler farklı bir duruma sokabiliyor insanı.
Kurtlar Vadisi döneminde Polat-Elif aşkımdan etkilenmiştim. Elif adında bi sevgilim olsunda ona kavuşamayayım Üsküdar da bankta oturup kız kulesine karşı elif dedim türküsünü dinleyip ağlayayım diye hayallere dalmıştım. Ben de az mal değilim ha :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.