yanlış adres. varsa ben de bi tarif alırım ama. beni gay'leştirmeyecek cinsten asdkjaksdErkek cilvesi öğrenmeye çalışıyoruz yardımcı olabilecek misin alll
Erkeğin cilvesi cok farklidir.
Utandirir kadini..
Rezillik anlaminda degil yalniz.
Zerafet,nezaket ve gönül alma amaclidir.
Teknik olarak ayni yolda ilerler fekat yöntemi farklidir.
Kadinin cilvesi erkegin libidosunu yükseltirken,erkegin cilvesi kadinin ruhuna dokunur..sevgi varsa tabii aralarinda.
Fitratlari geregi Böyle de olmasi gerekiyor.
Mesela söyle;
"Beni mi, şiiri mi?"
Bu soru bile basli basina cilve.
Evet ya.. niye en büyük haksızlığı biz kadınlar yapıyoruz kendimize el ustunde tutulmak batıyor galiba 😁Abartılı olursa gay bu ya derim düşman başına hfjfjf
gdfkjhdkjghfdfkghjdCilveli kadın cennetti yaşatır, cilveli erkek cehennem ateşinde yakar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.