bayramdan bayrama sinek kaydırıyorum yanağımda, kaymayan sineği topuğundan vuruyorum.Sakal bıyıkta var mı @Fluffy ?
Maşallah maşallah çok güzel.bayramdan bayrama sinek kaydırıyorum yanağımda, kaymayan sineği topuğundan vuruyorum.
Seninki baby face olunca pürüzsüzdür sineği elmacık kemiğe koysam omuzuna inmesi milisaniye alırMaşallah maşallah çok güzel.
Nereden biliyorsun babyface olduğumu belki şempanzenin önde gideniyim?Seninki baby face olunca pürüzsüzdür sineği elmacık kemiğe koysam omuzuna inmesi milisaniye alır
YazmışsınNereden biliyorsun babyface olduğumu belki şempanzenin önde gideniyim?
Nerede?Yazmışsın
İtalyan erkeği??Nerede?
Gücçük surat?Nerede?
Pamuk gibiyim demişsin?Nerede?
DNA analizim de % 44 oranında Güney İtalyanlık var dedim. Ayrıca evet minyon bir surat yapım var dedim de, @Fluffy sen nereden çıkarıyorsun böyle değişik değişik yorumları ya 🤣 🤣 🤣 🤣 ?İtalyan erkeği??
Pamuk gibiyim derken karakter olarak dedim, pamuk gibi adam mı olur? Duran toplar gibi?Pamuk gibiyim demişsin?
Bebekler tabii ki konuşmaz. Ama bebek gibi kızlar illaki konuşur. Ne konuştuklarının pek bir önemi yoktur ama konuşurlar.Bebekler konuşamaz ki demek isterdim demiyorum değişik konuymuş ama
@Fluffy dikkat çekici olmana hayranım 🤭🙈🙈🙈
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.