@HolySpectre jsjdjd"BANA ÖĞRETTİĞİN NE KADAR ÇOK ŞEY VAR"
Erkekler ne seviyor ben de bilmiyorum inanErkekler bunlardan etkileniyor mu???
Hiç sanmam.ddd
İyelik ekini kullandığın çoğu şeyi severler. : ))Erkekler ne seviyor ben de bilmiyorum inan
Bi örnek plsİçtenlikle hissettirilenler önemli tabi![]()
Kulaaama debitane biliyorum, baya etkili ama sölemem
Boşluğun vücut bulmuş hali mi söylüyor bunu ?etkili olsaydı holiyi düşürürdü boş yapıyor arkadaşlar ilgi istiyor kanmayın...
![]()
şaka yapıldığında bunu anlayıp ona göre cevap verebilecek yaşa gelemedik mi hala? ciddi ciddi oturup laf mı soktun....Boşluğun vücut bulmuş hali mi söylüyor bunu ?
Boş yapma git şakanı kendine yap.şaka yapıldığında bunu anlayıp ona göre cevap verebilecek yaşa gelemedik mi hala? ciddi ciddi oturup laf mı soktun....
Oturup cevap versem harcadığım vakte yazık olur.Boş yapma git şakanı kendine yap.
Verecek cevabım yok r de yapamıyorum diye yorumladım.Oturup cevap versem harcadığım vakte yazık olur.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.