erkekler sadece sevişmenin peşinde diyen kız

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Öyle olmasa hemcinsleri ile konuşurlardı. Yani bir erkeğin bir kadından veya bir kadının bir erkekten ilişkideki beklentisi ne olabilir? okeye takım arkadaşı aramıyoruz sonuçta. Düşün tindere girip, sapıklar yazmasın diyen bir zihniyet mevcut bazı kadınlarda. Yani oradaki erkekler tam olarak ne için seninle iletişim kurma peşinde olabilir? He şunu isteyebilirsin, gelip direkt pipinizin fotisini lapppppppp diye yapıştırmayın az insan olun flört etmenin inceliklerini bilin hayvanlar diye bir isteğin olabilir ama bu gibi programlarda kimsenin sizinle kitap arkadaşı olmaya ne bileyim avm gidip mağaza mazağa dolaşıp alışveriş yapmak için arkadaş olmaya niyeti yoktur.
Sevişmenin bir sapıklık olduğu kafasından artık bizim kızların kurtulması lazım ve bunun peşinde olan erkeklere de sapık damgası yapıştırmayı bırakın, onlar sapık değil siz kezban oluyorsunuz.

Ay ne çok dolmuşummmmmmmmmmm hadi kızlar linçleyin beni.

CaT

🎈
Board Admin
Ben dedikodu yapariz saniyordum oysaki :/ neyseki o şekil sitelere üye olmayali yillar oldu jsjsjs

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bel far birine nude atmiş galiba

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
aynen hiç bilmiyordunuz, hatta sizi de leylekler getirdi sanıyordunuz.... bizim bilmediğimiz şeyleri biliyorsunuz siz ikiniz anasını satim.

bak bu da çiğdemi getiren leylek o ayaklarda çiğdeme ait.

438

• Sırıt
Tepkiler: CaT

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
aynen hiç bilmiyordunuz, hatta sizi de leylekler getirdi sanıyordunuz.... bizim bilmediğimiz şeyleri biliyorsunuz siz ikiniz anasını satim.

bak bu da çiğdemi getiren leylek o ayaklarda çiğdeme ait.

438
Benim bebek ayaklarım daha tombişti bu sensindir

• Saril

SleepleSsS

Yorumbaz

erkekler sadece sevişmenin peşinde diyen kız​

Açıkça KEZBAN dır

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Doğru düzgün bir erkekle hiç tanışmamış olan kızdır.

• Beğen

Xasthur

Yönetici
ne peşinde olduğunu bilmeyen kızdır. sanırım onun bir ilişkide olabileceği ihtimalini henüz kavramamış kızdır. sevişmek ile seks arasında ki farkı
sevişmenin yeşilçam lügatında karşılıklı sevmek olduğunun da farkında değildir. aldatılmışta olabilir ,hoşlandığı çocuk bir kaşarı seçmiş olabilir.
iyi sevişemiyor ya da öpüşemiyor olabilir. neden ayrıldın sorusuna bu yüzden cevabı " amaaan boşver erkekler hep sevişme derdinde" diye cevap vermiş olabilir %60 da doğruluk payı olan bir şey yine de ama bu kişilerin kimi seçtiği ile orantılıdır biraz da. evet erkekler sevişmeyi daha ön planda tutarlar öyle olmasa fahişelik bir kazanç yolu olmazdı. peki fahişelik kavramının en üstünde kadın varsa o zaman hangi cins daha fazla buna uygun bir düşündürücü durum açıkcası. insanız abi herkes bir şeylerden şikayetçi olabilir , ney onu rahatsız ediyorsa
erkekler de kaşar kızlar için aynı şeyi söylemekte. "bir şişe biraya verio lan o" diye...

• Beğen
Üst Alt