Bööğön ne yidinYemek isteriz. ( Çünkü acıktım )
Yeni uyandım sayılır, evde de kimse yok. Kendime kaşarlı sucuklu tost yapacağımBööğön ne yidin
Bazıları gerçekten istiyor ama... Ne erkeklik koydular ne adamlık ne güven... Bunlar yarınların babası dedesi olacakeli maşalı diye yazdım ama daha önce de aynı tepkiyi verdiğimi hatırladım ve düzelttim
yok yok hanım hanım olsun bey de bey. Genel olarak insanların düşünce ve davranışlarında olumsuz değişimlerin olduğu inkar edilemez ama bunu cinsiyet ile sınırlamak sence ne kadar doğru? Biz kınamayalım onlardan da olmayalım umut güzel umut edelim hayırlısını dileyelim :)Bazıları gerçekten istiyor ama... Ne erkeklik koydular ne adamlık ne güven... Bunlar yarınların babası dedesi olacak
Benim ilgimi erkekler çektiğinden... Kadınlara bakmadım dahayok yok hanım hanım olsun bey de bey. Genel olarak insanların düşünce ve davranışlarında olumsuz değişimlerin olduğu inkar edilemez ama bunu cinsiyet ile sınırlamak sence ne kadar doğru? Biz kınamayalım onlardan da olmayalım umut güzel umut edelim hayırlısını dileyelim :)
Muradına eresin.Benim ilgimi erkekler çektiğinden... Kadınlara bakmadım daha
Hepsini anladım da Dünya’dan ne istiyorsunuz arkadaş? Onu bari rahat bırakın 😅
Hepsini anladım da Dünya’dan ne istiyorsunuz arkadaş? Onu bari rahat bırakın 😅
Sözüm meclisten dışarı ama bencil köpekler sizi ya! 🤣Sırasıyla oku ama. En son yanarsa yansın awk dünyası yani? Onları yaşadıktan sonra dünya var olmuş olmamış ne önemi var![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.