Eee nasıl kur yapmamız gerekiyor anlatında bilelim. Belki bişiler yakalarız sağdan soldan..![]()
Koptum buna ya😂😂Baktınız dengesizce anlamsız hareketler yapıyor anlayın ki kur yapmaya çalışıyordur djdjfjdj
Koptum buna ya😂😂
Çözmüşsün işi 🤪Doğru değil mi ama 😅
Hocam bunlarin nesli tukendi diye biliyorum ben 😁Ben böyle olmaktansa hemcinslerime yürürüm daha iyi. Kur mur yapmaya da gerek yok hem. Yani yoktur sanırım..
Yada baktım gördüm olmuyor. Gider şap alır kepçeyle yerim..![]()
Ne guzel kur yapiyor istee. Daha ne istiyorsunuzz. Size de bir sey bagendiremiyoruz aaaBen davranışsal olarak demiştim ama şaşırmadım aklınıza bunun gelmesine 😂
Şöyle bir sey mi istiyorsunuz ne istiyorsunuzzzBen davranışsal olarak demiştim ama şaşırmadım aklınıza bunun gelmesine 😂
Şöyle bir sey mi istiyorsunuz ne istiyorsunuzzz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.