Neden götü?
kadın vücudunun en estetik yeri , çoğu erkeğe göre. Hatta bir araştırma okumuştum kadınlarda erkeklerde göte bakıyomuş 🤣
Neden götü?
Vuruğu yoksa hasarı siz mi yapacaksınız?Önce soluna, sonra sağına ve sonra tekrar soluna bakarım. Okulda bize hep böyle öğrettiler çünkü.
Baktım vuruğu var, hemen ortamı terk ederim
3g'ye diyollaNeresine bakıyorlarmış ?
4G LTE3g'ye diyolla
Süzmek değil de bi alıcı gözle bakıyor işte insan. Sanki siz de erkeklere öyle bakmıyorsunuz 😁Çok rahatsız edici durum aslinda, hic sevmem süzen erkekleri!
Ben seni kesin sokakta döverdim öyle bir şeyde.Bende saç fetişi var arkadaş. Önce saça bakarım sonra yüzünü görmem lazım. Saç yüz uyumlu mu. Sonrası klasik işte yukarıdan aşşağı aşağıdan yukarı bi süzerim ama saç yüz uymadı mı yok anam yok bir halta yaramaz..Amaaa saç yüz tamam sa artık aşşağıdan yukarı yukarıdan aşşağı sağdan sola soldan sağa göz hakkımı alacak kadar bi bakarım...
![]()
Niye beaa 3 saniye bakmışım çok mu? Göz bu bakar..Ben seni kesin sokakta döverdim öyle bir şeyde.
Öyle bir anlattın ki sanki 3 saniyeden fazla gibi .dNiye beaa 3 saniye bakmışım çok mu? Göz bu bakar..![]()
Göz hakkı dedik. Göz hakkı dediğin en fazla 3 saniyedir. 3 saniyeden sonrası öküzlüğe giriyor..Öyle bir anlattın ki sanki 3 saniyeden fazla gibi .d
Mesajı okurken bile rahatsız oldum, gerçeği başıma gelse susamam dndjd
Bende saç fetişi var arkadaş. Önce saça bakarım sonra yüzünü görmem lazım. Saç yüz uyumlu mu. Sonrası klasik işte yukarıdan aşşağı aşağıdan yukarı bi süzerim ama saç yüz uymadı mı yok anam yok bir halta yaramaz..Amaaa saç yüz tamam sa artık aşşağıdan yukarı yukarıdan aşşağı sağdan sola soldan sağa göz hakkımı alacak kadar bi bakarım...
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.