koççummmm benimmmVay koçsun demek ha ben de koçum koçum.
gel dertleşelim 🚬
koççummmm benimmmVay koçsun demek ha ben de koçum koçum.
Eyvallah koçum ee napıyon aslan parçası sattın mı dobloyukoççummmm benimmm
gel dertleşelim 🚬
yok bende doblo olsaydı da onu da pert ederdimEyvallah koçum ee napıyon aslan parçası sattın mı dobloyu

gerçi yavaş giderken olmuştu 

Sanırım hızı ve onun gibi yüksek, aşırı şeyleri seviyor koçlar. Çoğunu deneyimleyip sevdim bir tek paraşütle atlamak kaldı. 😛yok bende doblo olsaydı da onu da pert ederdim
malum biz koçların hız tutkusugerçi yavaş giderken olmuştu
görüyorsun naaparsan yap olacakla öleceğe çare olmuyo![]()
paraşüt müthiş bişi, yaptım onuSanırım hızı ve onun gibi yüksek, aşırı şeyleri seviyor koçlar. Çoğunu deneyimleyip sevdim bir tek paraşütle atlamak kaldı. 😛

bi gün hiç unutmam, biri askerdeAbartılı askerlik hatıraları

bi gün hiç unutmam, biri askerde
diyor ki bana askerlere sivri sinekle mücadele ve imha timi kurdurdum operasyon başarıyla tamamlandı
anlamadım hiçbişi aptal gibi de görünmek istemiyorum .s.s en son ballandıra ballandıra anlattığı olayın meali: bi askere gazeteyle duvardaki sineği öldürtmüş hgdghfjk
benim niye askerlik anım var yaa![]()
Ama tepkisi çok tatlıkesin bu da balık burcu, net![]()
Biliyor musun ben askerde...diye başlar ve hiç bitmez 😛Abartılı askerlik hatıraları
Maç izlerken özelliklesövmek
Evet efsanee 😬Maç izlerken özellikle

Aynen yaEvet efsanee 😬
Ama onların bence sövmek için bir nedene ihtiyaçları yok çok mutlu geyik yaparken de çok şey ediyolar![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.