Tamam seni de ekledik listeye rahatlayabilirsin :sben de rahatlayabilirdim ama erkekler içinmiş, gidiyorum .s.s
olmaz davet edilmediğim yere gelmem, gelirsem de kalmam .s.sTamam seni de ekledik listeye rahatlayabilirsin :s
Erkek camiası değerli üyesini kaybettiolmaz davet edilmediğim yere gelmem, gelirsem de kalmam .s.s
sanki sizden biriymişim gibi nası sözler bunlar...............Erkek camiası değerli üyesini kaybetti

Hayır yaa. Onursal üyesin sen.sanki sizden biriymişim gibi nası sözler bunlar...............
bu yüzden evde kalmışım demek .s.s üzerinde kadın olcaksın diye deney yapılan oğlan ben değilim yaa uydurmayın bunları![]()
Tören düzenlicez senin içinşahsen ben ikna olmadımm![]()
ay hani neredeee lütfen söyleyinnnTören düzenlicez senin için

Yakında forumda düzenlenecektir...ay hani neredeee lütfen söyleyinnn
bayılırım bnim için yapılan şeylere![]()
ayyy olabilir mi öyle bir şeyYakında forumda düzenlenecektir...
Onursal üyesin boşuna demedik...

Yönetim izin verirse neden olmasınayyy olabilir mi öyle bir şey
lütfen olsun çünküüüü![]()
sen onu boşver tören ne zaman o göre gidip elbise falan bakcam, bak oyalıyosunuz gibi geliyo banaYönetim izin verirse neden olmasın

Tören yönetimin izniyle 30 Aralıkta yapılacaktır.sen onu boşver tören ne zaman o göre gidip elbise falan bakcam, bak oyalıyosunuz gibi geliyo bana
bu şekilde olmaz
bu şekilde bi yere varamayız...............................
bu beni üzer............Tören yönetimin izniyle 30 Aralıkta yapılacaktır.

O zaman anca hazır olur...bu beni üzer............
o zamana kadar 8 kere banlanır 3 kere banım açılır benim![]()
süreç uzun yarına çıkacağımızı allah biliyo, çıksak da ne olacağımız belli değil .s.sO zaman anca hazır olur...
Niye banlanasın ya bi şey olmaz

Vay koçsun demek ha ben de koçum koçum.süreç uzun yarına çıkacağımızı allah biliyo, çıksak da ne olacağımız belli değil .s.s
koç burcuyum ben klasik
sabretmek lügatımda eksik![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.