Kadınlara her türlü hitap çok sevimli olabiliyor Erkekler üretici olmasalar dahi işleri bu anlamda çok kolay
Erkeklere ne desek hoşlanırlar acaba
Peki erkeklere nasıl hitaplar yakışır?
Minik tırtıl?
Küçük bezelye tanem?
Neyden hoşlanırız bilmem ama, küçük bezelye tanem hakaret olarak algılanabilir dikkat etmek lazım lkjaskld![]()
Kadınlara her türlü hitap çok sevimli olabiliyor Erkekler üretici olmasalar dahi işleri bu anlamda çok kolay
Minik tırtıl?
Küçük bezelye tanem?
Yardımcı mı olsanız sayın @HolySpectre beyNeyden hoşlanırız bilmem ama, küçük bezelye tanem hakaret olarak algılanabilir dikkat etmek lazım lkjaskld
![]()
Minik tırtıl?
Küçük bezelye tanem?
Belkı bamyadır?Oldu olmaya bamyam diye sev , küçük bezelye tanem nedir.
Belkı bamyadır?
Başa gelmeyen bilmiyor tabii size de hak veriyorumAhaha dooogru
Başa gelmeyen bilmiyor tabii size de hak veriyorum
Aşkom da çok itici yaaYani ne bekliyorsun Chen Aslan kaplan Şahin falan mı Sjsjsj
A bak mesela @Stockholm Sendromu Kurt bakışlım diyor mesela Kimisi Aşkoom diyor kimisi kız arkadaşına Ceylanım diyor vs vs
Aşkoom genelde bahar candanlar söylüyor SjsjsjAşkom da çok itici yaa
gerçi kocacığım diyeni de gördük
Öyle konuşanlara dayanamıyorum :dAşkoom genelde bahar candanlar söylüyor Sjsjsj
Biz dayanamazken erkeklerin bayılması SjsjsjsÖyle konuşanlara dayanamıyorum :d
Ay onlar bir şeyden anlamıyor ya 😃Biz dayanamazken erkeklerin bayılması Sjsjsjs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.