Yalnız ikisinin de dillerine😆
beyken takıntılı bu kızlar daha resim çekiliyor diyey mum üfletmiyor psikopat
kız ilkini üfledi diyey zaten çıldırdı ikinciyi geri yakmak için kibriti alevlediiki tane mum var tekini üfledi , digerine ne karisior ?
kız ilkini üfledi diyey zaten çıldırdı ikinciyi geri yakmak için kibriti alevledi
çocukta ateşten korkuyor hepsini söndürdü işte
ben gıcık insanlara hala çok gıcığım ama ben çocukken bana gıcıklık yapan kimse yoktu ondan herkes beni çok severdieminim sende cok gicik bir cocuktun : )
ben gıcık insanlara hala çok gıcığım ama ben çocukken bana gıcıklık yapan kimse yoktu ondan herkes beni çok severdi
Taraf tutuyorsun. videoyu 100 kere izle istersen oğlan ilk mumu üflediğinde kız olay çıkartıyoyr
İşe odaklanma hareketi. Bazen bende farkında olmadan yapıyorum 😅kiz kesin babada ya da anneden aldi onu ; ) o harketi genelde erkekler yapior : ) bilincisz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.