Hepsi birer romali stoaci.Erkekleri böyle her ihtimali düşünen insanlar olarak tanımlamanız çok ikonik🌹
Erkekleri böyle her ihtimali düşünen insanlar olarak tanımlamanız çok ikonik🌹
Hemcinslerim bi yerlerde yine bir kadını anlayamamış anlaşılanHepsi birer romali stoaci.
Anlayan biri olarak bizi aydinlatir misiniz Nobody beyciğim?kehkehkehHemcinslerim bi yerlerde yine bir kadını anlayamamış anlaşılan
![]()
Sorun şu ki sevgili süreyya, ben hiç anlamıyorum. Sadece anlayamadıklarından eminim ben klajsdAnlayan biri olarak bizi aydinlatir misiniz Nobody beyciğim?kehkehkeh
Anladim.Sorun şu ki sevgili süreyya, ben hiç anlamıyorum. Sadece anlayamadıklarından eminim ben klajsd
İşte kadın olunca böyle şak diye anlıyor. Tebrik ederimmAnladim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.