neden veriormuş
Bırak açsınlar...Yahu kadınlarla uğraşıp da haklı olduğumuz bir konu hatirliyormusun sen bu forumda. Haklı olsak bile haksız çıkan biz oluyoruz gün sonunda :) O yüzden ben böyle bir strateji geliştirdim. Sonr biz onlardan daha güzeliz çiçek gibiyiz hatta :)
Yahu kadınlarla uğraşıp da haklı olduğumuz bir konu hatirliyormusun sen bu forumda. Haklı olsak bile haksız çıkan biz oluyoruz gün sonunda :) O yüzden ben böyle bir strateji geliştirdim. Sonr biz onlardan daha güzeliz çiçek gibiyiz hatta :)
Ben saldım artık :))Bırak açsınlar...
Uyum önemli uyum :)Çözmüş işi Batman: )
He de geç işte oğlum, ben sana daha ne diyim :))onlar böyle gerilim aratıp tuzağa düşürme derdinde erkekleri sende düşmüşsün...
bırak kendi çaplarında eğlensinler arada gülümse geç![]()
Kızlar seni seviyorlar ama :)onlar böyle gerilim aratıp tuzağa düşürme derdinde erkekleri sende düşmüşsün...
bırak kendi çaplarında eğlensinler arada gülümse geç![]()
Bende onları seviyorum :)Kızlar seni seviyorlar ama :)
Erkeklerin koruyucusu sevgili Frenk, görüşlerin bizim için çok değerli :)Bende onları seviyorum :)
Sevdiğim için hepErkeklerin koruyucusu sevgili Frenk, görüşlerin bizim için çok değerli :)
Bağladıktan sonra çözmeyi unutup giderseniz korkusu ondan olabilir :d
İkisinden de değil karısından korkar.
Ben korkusuzum o zamannn
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.