Ondan sonra vay efendim sevmiyorlar,aşık olmuyorlar, taş kalpliler bıdı bıdı bıdı asdfgjEvde kalmışlar suçu erkekler atıyorlar başka olan bir şey yok
Ondan sonra vay efendim sevmiyorlar,aşık olmuyorlar, taş kalpliler bıdı bıdı bıdı asdfgjEvde kalmışlar suçu erkekler atıyorlar başka olan bir şey yok
Bizimkiler de burda bize laf yetiştiriyorlar 😀evinde elleri ile çeyizini hazırlayan yemek yapabilen tüm kızlar evlendi bak hiç sesleri çıkıyor mu
hepsine aşık bir adam onları mutlu eden bir aileleri var
Tuzağı kurup geri çekiliyorlar ya :)laf dalaşına girip girip birileri aşık olur diye ummaları yok mu bir de :)
Düşmeyeceksin tekerlerine çomak sokacaksınTuzağı kurup geri çekiliyorlar ya :)
Kadınlara yüklenenleri görünce ben ;
;
Yüklennnnn
View: https://youtu.be/TaOfdtk7HVo?si=7i8cmlz2gBtzsLTK
Bak Cherry hemen kayboldu 😀
ya kaybolmadim : )
isim gücü, var tabi geceye hazirlik : )
Akşam ne iciyoz 😂
Üç beş yolumuzu bulabilirsek sonra piyasadan çekilirim diye düşündüm ben 😀@Nepenthe tuzağa çekiliyorsun dikkat et
İçimizde en safını tespit edip kendi aaflarına çekebilirler. Düşmeyinonlar birini tek yakaladım mı saldırıyorlar bir araya gelip
biz de bir birimizden güç aldığımız sürece böyle kaçarlar
ama dikkat aramıza sızan Erkoları baştan çıkartıp kendi saflarına çekerlerse ortalık karışır
İçimizde en safını tespit edip kendi aaflarına çekebilirler. Düşmeyin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.