İnsan birine bir kere geç kalınca bir daha kimse için acele etmez.bende onu diorum @Nepenthe : ) nedenn..
İnsan birine bir kere geç kalınca bir daha kimse için acele etmez.
Erkekler de sever aşık olur illa ki. Netice de kalp taşıyoruz biz de porselen tabak değil yani.
Birini çok sevmiştir kaybetmiştir, karşılık alamamıştır, belki mecburen ayrılmak zorunda kalmıştır ya da ihanete uğramıştır bilemem. Sonrasında da kimse için bir şeyler hissetmiyor olabilir yani :)
Sütten agzimiz yandi yogurda ufluyoz
Biz hep haklıyız zaten asdfghjköylede haklisin.
Biz hep haklıyız zaten asdfghjk
Siz de ara sıra yanımda olursanız belki olur diye düşündüm ben ama asdghk 😂😂kadınların lincine uğrayacaksın az sonra
hep haklı olmak ne![]()
Siz de ara sıra yanımda olursanız belki olur diye düşündüm ben ama asdghk 😂😂
gerci @Nepenthe cok akli basinda : )
En azından sözleriyle desteklemeler yeter 😀Bence senin yaninda bir korumaci gerekmez : )
Sen batmansin hem kendine gel: )
En azından sözleriyle desteklemeler yeter 😀
Hem Batman'in yardımcısı da var 😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.