Seks tercih etmiyordur evlenmeden?Bu iki durum da aynı yere çıkıyor. Müsait ortam ve koşullarda bir sevgili çifti ne diye sadece sarılıp uyusun veya film izlesin.
Bence güzel yalanlar bunlar.![]()
Nasıl olabilir ki? İmkansız bir şey. Sevgilinle başbaşa kalacaksın. Loş ışıklı bir odada yan yana oturup saatlerce film izleyeceksin. Bence eziyet bu.Seks tercih etmiyordur evlenmeden?
Ne koklarsın?Ben senin üstüne gül koklarmıyım
Öptürmezse Öptürmez..............Nasıl olabilir ki? İmkansız bir şey. Sevgilinle başbaşa kalacaksın. Loş ışıklı bir odada yan yana oturup saatlerce film izleyeceksin. Bence eziyet bu.
Öptüreni buluruz. Bu yaştan sonra çocuk gibi nasıl yaşanır?Öptürmezse Öptürmez..............
Elleme elin kızınaÖptüreni buluruz. Bu yaştan sonra çocuk gibi nasıl yaşanır?
Elleme elin kızına
SeversinEllemicez de napcaz?
Seversin
Ben neden böyle birşey yazdım acaba? Kafam güzeldi demekseAmannnn boşversenize.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.