İnsanın içindeki heyecanı alıyorlar değilmi, bilirim. O günden sonra hiçbisey eskisi gibi olmadıKuzenim sünnet olurken şımarıklık yapmıştım bende istiyorum diye. Aradan beni de çıkarmışlardı. Korkusunu rüyasını bilmem, o günden beri hiç şımarmadım
Yok ya bakıyorum da şuan süper oldu bence djjdjsİnsanın içindeki heyecanı alıyorlar değilmi, bilirim. O günden sonra hiçbisey eskisi gibi olmadı![]()
Eskisi gibi olabilir mi? Yarısı masada kaldıİnsanın içindeki heyecanı alıyorlar değilmi, bilirim. O günden sonra hiçbisey eskisi gibi olmadı![]()
Yani buna bir şey yazmak çok isterdim ama çlik ve serserilikte bir yere kadar 😂Eskisi gibi olabilir mi? Yarısı masada kaldı
Eskisi gibi olabilir mi? Yarısı masada kaldı
Yani buna bir şey yazmak çok isterdim ama çlik ve serserilikte bir yere kadar 😂
KerimBir yerden sonra tıkanıyor insan 😅
Büyür, kökü sendeÇok gereksiz bence sünnet olayı.
Sanki çok uzundu gelip bi de kestiler yarısını
İnş canım yaBüyür, kökü sende
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.