Kızlar için çok seçenek var. Erkekler tam anlamıyla kısır döngü
Erkeğe hediye olarak ne alınır?
![]()
En iyisi almamak.Üfff ne alsam olmadı artık almıyorum o kadar da zevkliyim halbuki : )) kendi bilir .
En son giyim kuşamı bırakıp bodo diye bi siteden 5 tane aktivite satın almıştım onuda kullanmadı bide müdanasız :)))
Ama size fikir olsun bu siteye göz atabilirsiniz çok güzel sosyal aktiviteler var (site benim değil reklam yapmıyorum) 😀
Çakal :))Alınmaz, verilir.)
Arabasına aldım oda yok bende baya bi zorlamışım yalnız skjdjd hediye vermeyı cok sevdiğim için .Erkek kısmına hediye mi olurmuş
Bi de gururlular Allahım: )Alınmaz, verilir.)
ne kadar gerçekçiyim değil mi? :))Çakal :))
Anlamadım ne gururu![]()
Hahahaj ben hediye almayız veririz olarak anladım konu bambaşkaymış pehhhhs : )
yok ya? Hep erkekler hediye "verecek" öyle mi? Yok öyle bir dünya. Bizim canımız yok mu.![]()
Ben çok denedim almıyor, giymiyor, takmıyor daha ugrasamam : ))
Ama bakıyorum diğer insanlarda da öyle genelde kadınlara hediye alınıyor ne olursa olsjn düşünülmek güzel bişey cinsiyetten bağımsız olarak.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.