Olmaz ki abicim alemde bizimde bir ağırlığımız var
-özlenildi-
Evet sevmek böyle olur. İnsan kendini sınırlandıramıyor kimi zaman, sevgi sel gibi akıyor. Erkekler ne bilsinBöyle sevmek mi olur?
Bunalırım ben. Başlık doğru. Bu terördür. Hdjs
Bilmiyorum, rahatsız edici geldi.Evet sevmek böyle olur. İnsan kendini sınırlandıramıyor kimi zaman, sevgi sel gibi akıyor. Erkekler ne bilsin
O bir ihtiyaç siz erkekler bilmezsiniz ')) aşırı sevgi manyağı bir kız arkadaşın olursa lütfen kırma bunu herkes içinde değil özelde yaparsan sevinirim dersen belki küçük bir sınır koymuş olabilirsin. Dizginlenecek bir duygu değil çünküBilmiyorum, rahatsız edici geldi.
Bunun çok çok daha azı yapıldığında bile rahatsız edici gelmişti. Görüntüyü izleyince nefes alamadım.;dO bir ihtiyaç siz erkekler bilmezsiniz ')) aşırı sevgi manyağı bir kız arkadaşın olursa lütfen kırma bunu herkes içinde değil özelde yaparsan sevinirim dersen belki küçük bir sınır koymuş olabilirsin. Dizginlenecek bir duygu değil çünkü
Frenk kasettiğimizin bu olmadığını biliyorsun. Adamın sadece meme fantezisi varken hadi bir de bez takalım demişler derken olay öngörülemez şekilde ilerlemiş galiba... Evcilik oyununda kalmış konu
Peki zevkinize kalmış. İstemedin ya fenası gelir başına kesinBunun çok çok daha azı yapıldığında bile rahatsız edici gelmişti. Görüntüyü izleyince nefes alamadım.;d
Bezini değiştiriyormuş karısı.Bende Video açmadı konu ne bilmiyorum...
ama sonuç olarak erkeği doğduğu günden beri anası ablası seviglisi bebek gibi seviyor zaten genelde
abartmışlar seviye atlamışlar işte...Bezini değiştiriyormuş karısı.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.