Soru Erkeğe Yakışmayan Davranışlar Nelerdir?

Frenk

Altın Üye
1- Küsmek : bir dediğime bir yaptığıma da alın ya ne o öyle ne yapsam sana dokunmuyor gurursuz musun ?

2- Kadının peşinden koşmasını beklemek : ben istemeden sen istiyorsun olmaz ki, birazda ben koşayım peşinde.

3- Plan program yapmayıp kadınlardan beklemek : hiç zaten sen bana sorma hep senin istediklerini yapalım. senin istediğin yerlere gidelim. senin istediklerini yiyelim.

4- Naz yapmak : ne istesem tamam diyorsun biraz red et olmaz de süründür...

5- Ağırdan almak : Adam dediğin ağır başlı olacak ne o acelecilik ?

6- Jest ve Sürprizler yapmayıp bunları kadından beklemek : sakın bana sürpriz yapma önceden haber ver valla bak tipim kayık olur üstüm başım düzgün olmaz kuaföre gitmem gerek aniden olmaz sakın bak...

ooof of kadınlara yaranılmaz beyler sallayın yakışmaz falan diyip sizinle eğlenmelerine izin vermeyin :D

• Haha
Tepkiler: CaT

Neşe Palamudu

Gümüş Üye
Erkekler hayattaki rollerini bu derece pasifleştirmeyi kendilerine nasıl yakıştırdılar?

Aptal olmak bir seçim miydi sahiden aptallar mı yoksa aptalı mı oynuyorlar

Lavinia

Platin Üye
Erkekler hayattaki rollerini bu derece pasifleştirmeyi kendilerine nasıl yakıştırdılar?

Aptal olmak bir seçim miydi sahiden aptallar mı yoksa aptalı mı oynuyorlar

Biz çok uyumlandık onlarda rahatlığı sevdiler şimdi erkeklik yerlerde.

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Aklımız hala seyit onbaşılar Fatihlerde eyy gidi nerde o yiğit erkekler. O devirden bu devire çok şey değişti erkeklerde :p

The

Bronz Üye
masum mor menekşe mi güldürdün 😂

Bir erkek ailesini vs sevdiği kadını mor menekşelerden mi koruyor kolluyor yani 😅

Ama sizde işinize geldiğinizde kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim diyip, işinize gelmediği zamanlarda nasıl korumamıza muhtaç olabiliyorsunuz ki 😅

Bize çok yüklenmiyormusunuz 😅

Lavinia

Platin Üye
Ama sizde işinize geldiğinizde kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim diyip, işinize gelmediği zamanlarda nasıl korumamıza muhtaç olabiliyorsunuz ki 😅

Bize çok yüklenmiyormusunuz 😅

Bizim muhtaçlığımıza göre değil bu zaten sizde içgüdüsel olmalıydı oynadılar DNA’larınızla uyanın artık 😁

The

Bronz Üye
Bizim muhtaçlığımıza göre değil bu zaten sizde içgüdüsel olmalıydı oynadılar DNA’larınızla uyanın artık 😁

hayır bide ne güzel cevap vermişim diyip kendimle övünüyordum tam😅 ne yani sizin karşınızda haklı olmayı mı bekliyordum ki 😅
Düşün işte o kadar masumiyet 🤠

Lavinia

Platin Üye
hayır bide ne güzel cevap vermişim diyip kendimle övünüyordum tam😅 ne yani sizin karşınızda haklı olmayı mı bekliyordum ki 😅
Düşün işte o kadar masumiyet 🤠

IMG_6195.jpg

Ah efendim incitmedik umarım , telafi etmez ama sembolik olsun istedim 😅

• Haha
Tepkiler: The
Üst Alt