Nutella : )
tabi : ) tarlayi sattin 90-60-90 lara ; )90 60 90
85 63 80 di otabi : ) tarlayi sattin 90-60-90 lara ; )
Ben suyu kolayı birayı kahveyi va hep aynı bardaktan içiyorum
Su içiyorum ya yıkanmış sayımaz mı :))))Yikamadan mi???
Su içiyorum ya yıkanmış sayımaz mı :))))
Deterjanlı değil de karbonatlı içiyorum suyu karbonat sirke en iyi temizleyici diyorlar yaBirz deterjan at icine ozmn sayilir jsjdjd
Deterjanlı değil de karbonatlı içiyorum suyu karbonat sirke en iyi temizleyici diyorlar ya
Sabahları içiyorum mutlaka ikisini da sulandırarak
Deterjanlı değil de karbonatlı içiyorum suyu karbonat sirke en iyi temizleyici diyorlar ya
Sabahları içiyorum mutlaka ikisini da sulandırarak
Diğer konulardan birinde ilaç endüstrisinin bizi basıl kurban ettiğini anlatıyorlardısayende hayıt otunu paylasacafimi hatirladim
Ee sen baya baya alternatif tipcisin :dd
Diğer konulardan birinde ilaç endüstrisinin bizi basıl kurban ettiğini anlatıyorlardı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.