En son hangi diziyi izledin ?
Önce cevap vermelisin soruya. Daha sonra soruyu yazabilirsin (=En son hangi diziyi izledin ?
Önce cevap vermelisin soruya. Daha sonra soruyu yazabilirsin (=
La Casa De pa
Akşam içtim . En son ne zaman sinir ihlali yaptınÖnce cevap vermelisin soruya. Daha sonra soruyu yazabilirsin (=
La Casa De papel
En son ne zaman kahve içtin?
Sinir ihlali ise bugün iş yerinde yaptım. Sınır ihlali yapmam kurallara uyarım çoğu zaman.Akşam içtim . En son ne zaman sinir ihlali yaptın
Burası ilk geldiğim forum arkadaş önerisiyle şimdi tekrar buradayım urban5 adında bir foruma takilirdim çok eskiden :)Sinir ihlali ise bugün iş yerinde yaptım. Sınır ihlali yapmam kurallara uyarım çoğu zaman.
En son ne zaman başka forumda takıldın?
Geçen kış Ağrı dağına tirmanirken gerçek bir usumeydi :))Bu akşam uyuşturucu satıcısı bir genç yakalanınca annesinin sitemle karişik feryadı vardı videoda kötü oldum
En son ne zaman üşüdün
Ve soru :)Geçen kış Ağrı dağına tirmanirken gerçek bir usumeydi :))
Tamam alışacam cevaptan sonra soru sormaya. :))Ve soru :)
En son ne zaman herhangi bi spor musabakasi izledin
Dün geceFilenin sultanları açık ara.
En son ne zaman derin Bi uyku çektin
Yine soru sormamisim .. en son ne zaman kendini iyi hisettinDün gece
hiçgece bahsinde
... çok içmekten kustun ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.