ne alaka ya sana niye garezim olsun ki espri olsun diye paylaştım istediğim yorumun altına istediğimi yazarım canım isterse hiç yazmam niye bu kadar kuruldun anlamadım cicişBu nasıl bir cevap şimdi?
Oyunu oynamayacaksan, cevap vermeyeceksen ya da bana bir garezin varsa bari araya başka birinin yazmasını bekle.
Saygısızlığa gerek yok.
Craig David - Walking Away dinledim
~
En son ne zaman sesli bir şekilde şarkı söyledin?
Esprine gül gül öldük, sorma djdjdjdjdjne alaka ya sana niye garezim olsun ki espri olsun diye paylaştım istediğim yorumun altına istediğimi yazarım canım isterse hiç yazmam niye bu kadar kuruldun anlamadım ciciş
bence sen bi psikoloğa görün ağır şizofreni belirtileri bunlar.Esprine gül gül öldük, sorma djdjdjdjdj
Bu ilk ima değil senin tarafından, kendin gibi çocuk sanma herkesi.
Bir şeyleri yapiyorsan arkasında duracak kadar da cesaretin olsun CÎCÎŞ.
Dün çikoolata soslu dondurma yedim sayılır mı ?Her zaman yapabiliyorum jfjdj
En son ne zaman çikolata kaşikladın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.