soru ?Dün gece rabotun rulmanları dağılmış onları tamir ettim
soru ?Dün gece rabotun rulmanları dağılmış onları tamir ettim
Ne zman çok mutlu oldunsoru ?
3 sene filan oldu galiba
en son ne zaman erkenden yattin
Hiç hatırlamıyorum en son ne zaman bir insanı mutlu ettin?3 sene filan oldu galiba
en son ne zaman erkenden yattın ?
İki yıl önce en son ne zaman kafayı cektinbugün
en son ne zaman bir komşun bişi getirdi ?
Ben hiç kullanmadım en son ne zaman yaptığın şeyden pişman oldunalkolse bahsettiğin 1 saat önce başladım
... sarhoş oldun ?
Almadım hediİki yıl önce en son ne zaman kafayı cektin
Hiç kimseye almadım :) bu kadar yeter mi :))17-18 yıl olmuştur. artık pişmanlık hissetmiyorum
... birine hediye aldın ?
En son ne zaman gökyüzüne yolculuk yaptın ahshshshsh oldu mubari soruyla bitir sonra yazma![]()
oldu. istediğin zaman gelebilirsin aksdjaskdEn son ne zaman gökyüzüne yolculuk yaptın ahshshshsh oldu mu
Kaderde çarpışmak yokmuş bekliyorum hala ..... Seni seviyorum dedinoldu. istediğin zaman gelebilirsin aksdjaskd
------------------
bahsettiğin şey uçağa binmekse 1 ay oldu
... biriyle çarpıştın ?
15 yıl önce oldu ruhumuz ölmüş bizim ya ...... ölümle burun buruna geldin2 gün önce
... sevgilin oldu ?
Her zman cok şükür ......senin için şu olmazsa olmaz dediğin oldu mu9-10 yıl olmuştur. karşıdan karşıya geçerkendi
... kendimni şanslı hissettin ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.