Senden bir fenalık seziyorum kaynana olsan valla gelinin işi zor olurduBir işe karışmazsınız zaten
İçimden fenalaşırım ben oğlum olsa yuvasını yıkarım diye bişi diyemem içimi yerim amaSenden bir fenalık seziyorum kaynana olsan valla gelinin işi zor olurdu
İçinden fenalaşmak ne yawİçimden fenalaşırım ben oğlum olsa yuvasını yıkarım diye bişi diyemem içimi yerim ama
İçim içimi yer de ne yapayım kalkıp kendim yaparım bişi becremiyorsaİçinden fenalaşmak ne yaw
Müdahale etmeden durabilir misin 😯
Bence herkesin iş yapışı farklı yaİçim içimi yer de ne yapayım kalkıp kendim yaparım bişi becremiyorsa
Seninki yöntem zaten öyle daha kolay doğranır etBence herkesin iş yapışı farklı ya
Biri gelip bir şeyi danışmadan pek karışmamak en iyisi
Ben hala et doğrayamıyorum mesela çiğ et tutuyor
Buzluğa atıp 2 saat sonra yarım buzlu halde doğruyorum anca öyle 🤦🏻♀️
Herkes herşeyi güzel yapmak zorunda değil
Elinden başka bir şey geliyordur ona yeteneği vardır ☺️
Kötüyü herkes hemen görür zaten güzeli görmek lazım 🥰
Bende bazen sinirleniyorum ama sinirlenincede elime bişe geçmiyor..Seninki yöntem zaten öyle daha kolay doğranır et
Ama benim demek istediğim başka bir şey sorumluluk yerine getirmek gibi
Bir şeyi hiç yapamazsın o başka ama bazı şeyler sorumluluğumdur bile bile başkasına yıkarsın ona sinir oluyorum
Düşün ki kaynanası ne yapsın toplamayacaksan toplama şekillere ne gerek varBende bazen sinirleniyorum ama sinirlenincede elime bişe geçmiyor..
Az çok tahmin edebildim o hissi 🤦🏻♀️
Mesela bir akrabanın gelini gelmişti
Sofrayı toplarken wc girdi sonrada telefonu çaldı bütün mutfağı biz toplamıştık iş bitince ayy dedi telefon çaldı 🤣🤣🤣🤣
Bizde yemiş numarası yaptık
Komik oluyor insanların kendini zeki sanışını izlemek 🤣🤣🤣
Birde böyle bak
Birşey yapmadı zaten mutfakta gülüştük 🤣🤣🤣Düşün ki kaynanası ne yapsın toplamayacaksan toplama şekillere ne gerek var
Annem hep eşimi tutar şaşmazÇünkü Türkler de genelde kız anaları damatları çok sever çok ikram eder ki damat kızına iyi davransın
Ama erkek anneleri sanki kendine gelin değil kuma almiş gibi hepsi için geçerli değil tabi
Sinir olmalıkBirşey yapmadı zaten mutfakta gülüştük 🤣🤣🤣
Öperim ellerinden 😘😘😘Annem hep eşimi tutar şaşmaz
Validede beni tutar 🤣🤣🤣🤣
Ya gızum neden sinir olcanki 10 tabak kaldırsan nolcak eksilcen mi yazık kücük oyunlar peşinde koşan karakteri kötü biri için neden sinirlenelim birde böyle düşünSinir olmalık
O bulaşığın hepsini yıkamak beni yormaz ama yaptığı hareket beni yorar hiçbir şey demeden orada öylece otursa da gocunmam nunu beni bu aptal aptal hareketler sinir ediyor sonra da bir şey yokmuş gibi iş bitince geliyorYa gızum neden sinir olcanki 10 tabak kaldırsan nolcak eksilcen mi yazık kücük oyunlar peşinde koşan karakteri kötü biri için neden sinirlenelim birde böyle düşün
Öyle biri için sinirlenmeye değer mi
Heeeğğğğğ
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.