Bugün köfte ve kızartma var menüde, kalabalık olmayınca çok çeşit yemek yapmak da olmuyor, kalıyor hepsi 😅 ya sen?Bugun ne pişirdin @AsteriX
Bugün köfte ve kızartma var menüde, kalabalık olmayınca çok çeşit yemek yapmak da olmuyor, kalıyor hepsi 😅 ya sen?Bugun ne pişirdin @AsteriX
Pilav çorba 🤤Bugün köfte ve kızartma var menüde, kalabalık olmayınca çok çeşit yemek yapmak da olmuyor, kalıyor hepsi 😅 ya sen?
vay vay ellerine sağlıkPilav çorba 🤤
Muhlama (mıhlama)
Turşu kavurması
Kara lahana dolması
Pide
Poaça
Ohooo gider bu böyle tava böreğimi severler
Kısırı beni görünce canları çeker ben yapmadıkça yapıp yemezler
🤣🤣🤣🤣
Pişi...
Gözleme 🤣🤣🤣
Mantı 🤣🤣🤣
Kayseri yağlaması
Susuyorum gece gece
Karadenizliler yapıyor turşuyu tavada kavuruyorTurşu kavurmasi ne kiiz
karadeniz mutfağında beklenmedik birçok yemeğe denk gelebilirsin :)Turşu kavurmasi ne kiiz
Evet olmuş turşuyu diğer kavurduğumuz yiyecekler gibi yapıyoruz bana da ilginç gelmiştiÖnce Turşu kuruyoruz sonra kavuruyoruz mu jdjsjshs
Mesela taze fasulye turşusu var uzun uzun soğan doğruyorsun suda beklettiğin turşularıda doğrayıp soğanla kavuruyorsun sonra pul biber atıyorsun zaten tuzlu tuz atmıyorsun.Turşu kavurmasi ne kiiz
ne yapıcan ona göre ben de yapayımYarın olsun görürsün sen..
Gidip cafe de yiyeceğim. Uğraşamamne yapıcan ona göre ben de yapayım![]()
ben bile uğraşıyorsam sana zor gelmez yav. bak yarım ölçek yaptım yani iki kişilik ohhh mis gibi doya doya. al kaşığını gelGidip cafe de yiyeceğim. Uğraşamam![]()
Uğraşmak istemiyorum.... Tamam hepsini yerim ben :dben bile uğraşıyorsam sana zor gelmez yav. bak yarım ölçek yaptım yani iki kişilik ohhh mis gibi doya doya. al kaşığını gel![]()
ye tabii ki yine yaparım :)Uğraşmak istemiyorum.... Tamam hepsini yerim ben :d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.