revani şerbetini ayarlayabilen biri için sanmam zor değildir 😂
View: https://youtu.be/U7N-7w7VYoY
bak çokta zor sayılmaz
Şerbeti hallederiz ya sorun değil. Hakikaten yapılmayacak gibi değilmiş, sıradaki denenecek tatlıya karar verildi 😁
bak çokta zor sayılmaz
kek yapıyosun bide krema 😂 ama beceremeyende var işte sevmekle alakalı galiba yada el lezzeti mi denir bilemedimŞerbeti hallederiz ya sorun değil. Hakikaten yapılmayacak gibi değilmiş, sıradaki denenecek tatlıya karar verildi 😁
Valla el lezzeti denen şeye inanıyorum çünkü yaptıklarımın tarifini isteyenler hep senin yaptığın gibi olmadı diyorlar 😁kek yapıyosun bide krema 😂 ama beceremeyende var işte sevmekle alakalı galiba yada el lezzeti mi denir bilemedim
erkeğin mutfağa ilgilisi... etkileyici zjxnxjjxValla el lezzeti denen şeye inanıyorum çünkü yaptıklarımın tarifini isteyenler hep senin yaptığın gibi olmadı diyorlar 😁
hep böyle diye diye motive ettiler, bir şeyi 40 kere söyleyince olurmuş ya oldu işteerkeğin mutfağa ilgilisi... etkileyici zjxnxjjx
kızlar bunu hep yer ne salak varlıklarız aslında xkxnxlndöxhep böyle diye diye motive ettiler, bir şeyi 40 kere söyleyince olurmuş ya oldu işte![]()
estağfirullah, ilerde eşi çocukları aç kalmasın diye düşünerek yaparlar geneldekızlar bunu hep yer ne salak varlıklarız aslında xkxnxlndöx
hayırlı başarılar darısı tüm erkoların başınaa💖💕estağfirullah, ilerde eşi çocukları aç kalmasın diye düşünerek yaparlar genelde![]()
teşekkürler, aynen tavsiye ederim, canının istediği bir yemek için birilerinin yapmasını beklemeye gerek kalmıyor böyle :)hayırlı başarılar darısı tüm erkoların başınaa💖💕
bak çokta zor sayılmaz
yapim mi?Ooooooooooooo bu müthiş oluyor geçen hazır yedim içinde talaş var gibi geldi
Yapma yanarız göbeğimin selamı var öpüyor seniyapim mi?
talaş mı, nasıl yaaOoooooooooooo bu müthiş oluyor geçen hazır yedim içinde talaş var gibi geldi
Öyle hissettim haşırt bişi vardı içinde kuru kurutalaş mı, nasıl yaa
ayy bende onu öpüyom selam sööyle💕💞💖💓Yapma yanarız göbeğimin selamı var öpüyor seni
Konuştu aldı selamını sevgi ile sardıayy bende onu öpüyom selam sööyle💕💞💖💓
Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar![]()
Pasta, börek, pide, lahmacun, waffle
Hadi bayanlar baylar şu konuda beni övelim! Jvksjflsk şaka bir yana tatlı yemeyi sevmeyip yapmasına bayılan bir insanım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.