Hemşo dedik Tirabzon uşağu çıktı 🤪Evet biz de (Trabzon) lokum gibi yapılır.. öyle daha çok seviyorum ben de..
Hemşo dedik Tirabzon uşağu çıktı 🤪Evet biz de (Trabzon) lokum gibi yapılır.. öyle daha çok seviyorum ben de..
Buralar mental olarak hazır değil yemeklerinize hocam![]()
Aslen Trabzon ama 30 yıldır Hatay da yaşıyorum,e artık buralı sayıyorum kendimi :)Hemşo dedik Tirabzon uşağu çıktı 🤪
Ooo 30 yıl dile kolay tabi, ama iyi olmuş iki tarafın da kültüründen nasiplenmişsin :)Aslen Trabzon ama 30 yıldır Hatay da yaşıyorum,e artık buralı sayıyorum kendimi :)
Evet. Burayı çok seviyorum. Hem insanlarını hem kültürünü.Ooo 30 yıl dile kolay tabi, ama iyi olmuş iki tarafın da kültüründen nasiplenmişsin :)
Bende, bende. Tuzlu yoğurt birde bir çökerek vardı turuncumsu. Birde kekik salamurası vardı. Bunlar kendine has çok güzeller @velevkiEvet. Burayı çok seviyorum. Hem insanlarını hem kültürünü.
Sürkten bahsediyorsun, evet böreklere de lor yerine ondan koyunca efsane ötesi oluyor, 😋Bende, bende. Tuzlu yoğurt birde bir çökerek vardı turuncumsu. Birde kekik salamurası vardı. Bunlar kendine has çok güzeller @velevki
Evet gerçekten bende beğendim. Hakkını vermek gerek.Sürkten bahsediyorsun, evet böreklere de lor yerine ondan koyunca efsane ötesi oluyor, 😋
Zahter derler kekige, harikadır. Hatay mutfağı bence dünyanın en leziz mutfağıdır.Bende, bende. Tuzlu yoğurt birde bir çökerek vardı turuncumsu. Birde kekik salamurası vardı. Bunlar kendine has çok güzeller @velevki
Sadece havuç var orada :)) salata mi o
Ne yapıyorsunuz bunları yapıp, seyretmeyi mi seviyorsunuz![]()
Pasta, börek, pide, lahmacun, waffle
Hadi bayanlar baylar şu konuda beni övelim! Jvksjflsk şaka bir yana tatlı yemeyi sevmeyip yapmasına bayılan bir insanım.
Evet😁 Bence güzel aktivite? 😂Ne yapıyorsunuz bunları yapıp, seyretmeyi mi seviyorsunuz![]()
Hadi ver bariii havucun tarifini
Vuvvv kıbrıs tatlısı zor olmalı 👀en çok karnıyarık yapınca iltifat aldım jxndn
tatlı olarak kıbrıs tatlısı ve şekerpare
pirinç pilavı dışında herşeyi hallederim onuda @nunu kom öğretti uiyy🤍🤍
Vuvvv kıbrıs tatlısı zor olmalı 👀
Bir ara onu da deneyeyim, künefe kek revani sufle yaş pasta yapan birine zor gelmemeli di mi 🤪yok be çok zor değil şerbetini ayarlamakta sorun yaşamayacaksa yapan kolay jdjdkd
revani şerbetini ayarlayabilen biri için sanmam zor değildir 😂Bir ara onu da deneyeyim, künefe kek revani sufle yaş pasta yapan birine zor gelmemeli di mi 🤪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.