Ve yalniz degilsinizİgrencsiniz 😐
- Abi seni ceren sordu
Hangi Ceren?
-Ten-Ceren
Gözleri yaşlı smile harici bir şey seçemezdim. 😭😭😭😭Ben kamyonu sürüyordum.
Leonarda da vinci.
Ama... :)))Kim vurduya gittim birazdan geleceğim.
çok tatsız ya. 2009 senesinde gittiğim etüt merkezinde benimle yaşıt aynı isimde bi çocuk daha vardı. o yapıyordu böyle şeyler, hiç de sevmezdim kendisini. buradan onun götüne koyim bu vesile ile
Bende görünce aynı iğrenç oha IYY hissini yaşadımçok tatsız ya. 2009 senesinde gittiğim etüt merkezinde benimle yaşıt aynı isimde bi çocuk daha vardı. o yapıyordu böyle şeyler, hiç de sevmezdim kendisini. buradan onun götüne koyim bu vesile ile
Ha yı ayırmışsın ben lazım (rizeliyim ya) Vanda okuyorum bi an vanda ne dedim sonra uyandımSarimsagi ha vanda dövmüssün ha konyada![]()
Tam sad atmalik bi durum yavrumHa yı ayırmışsın ben lazım (rizeliyim ya) Vanda okuyorum bi an vanda ne dedim sonra uyandım
AĞĞĞ 😶
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.