S
Serçe

Ben abimle yapmıştım kendisi esmer ve karizma olduğu için diğer flört adaylarım kıskanmıştı Sjsjsjsj
Sende bi odunluk var zaten Sjsjsj
Odunluk demiyelim o durumları aştık daha çok bezbol sobası Türkiyede satışı çok ama kullanım alanı yokSende bi odunluk var zaten Sjsjsj
Piştin seneler içinde demek ki. Tecrübe iyidir SjssjOdunluk demiyelim o durumları aştık daha çok bezbol sobası Türkiyede satışı çok ama kullanım alanı yok
Maşallahımız var artık her şıtttt diyene bakmıyoruz.Piştin seneler içinde demek ki. Tecrübe iyidir Sjssj
Evet bayaa maşallahlıksınız Peki pişt diyene bakıyor musunuz ?Maşallahımız var artık her şıtttt diyene bakmıyoruz.
Erkeklere asla bakmam uzak dursun erkek milleti ama bayanda çaktırmadan bakarım.Evet bayaa maşallahlıksınız Peki pişt diyene bakıyor musunuz ?
Çok acemisin eğer çapkınlık dersi istersen yazarsın SjsjsjsErkeklere asla bakmam uzak dursun erkek milleti ama bayanda çaktırmadan bakarım.
3 senedir uyesin yeni goruyorum kahdhdh hosgeldinEşimle.
Hoş buldum. Merhaba3 senedir uyesin yeni goruyorum kahdhdh hosgeldin
Canım hocam pumpkinle yapmak isterdim![]()
kerooobu soruyu @alcatraz kero diye cevaplamazsa, alcatraz kapatılsınn......................
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.