en az 10 tanesini yapıyorsan kör kütük aşıksın kendini ve aşkını test et

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Platin Üye
kör kütük aşık mısın test et

Valentines Day Couple GIF

Neşe Palamudu

Altın Üye
Kalbim, çoktan seçimini yaptı ve gözlerim sadece onu arıyor. Onsuz geçen her bir gün, sanki bir parçamın eksik olduğu hissini bana yaşatıyor. Hayatımda ilk defa, bir başkasının mutluluğu, benimki kadar önemli hale geldi. Onun gülüşü, onun neşesi, onun huzuru... Hepsi benim için hayati önem taşıyor. Bu hisler, içimde öyle bir yankı uyandırıyor ki, adını bile tam olarak koyamıyorum. Aşk mı? Evet, belki de aşk. Ama bu, bildiğimiz aşklardan çok daha fazlası. Bu, kalbimin derinliklerinde yankılanan, her hücremde hissettiğim, uyanıkken de rüyadaymışım gibi hissettiren bir duygu. Bu, körkütük aşk. Bu aşk, beni bambaşka bir dünyanın kapılarını aralamaya davet ediyor. Bir dünya ki, orada her şey daha parlak, daha canlı ve daha gerçek. Bu aşk, beni ben yapacak kadar güçlü, beni ben olmaktan çıkaracak kadar yoğun. İşte bu yüzden, kalbim çoktan seçimini yaptı ve ben artık onun peşinden gidiyorum.

Elegeçirilmişim. İmdaaat

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
ne çözerdim eskiden deneyelim bakalım dkflmkgdfg

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye

Sen körkütük aşıksın!​

performansımdan bir şey kaybetmemişim SAYGILAR :hi6lal6: 👏

• Saril
Tepkiler: ZeL

Nepella

𝓔💕𝓗
Bronz Üye
Kalbim, çoktan seçimini yaptı ve gözlerim sadece onu arıyor. Onsuz geçen her bir gün, sanki bir parçamın eksik olduğu hissini bana yaşatıyor. Hayatımda ilk defa, bir başkasının mutluluğu, benimki kadar önemli hale geldi. Onun gülüşü, onun neşesi, onun huzuru... Hepsi benim için hayati önem taşıyor. Bu hisler, içimde öyle bir yankı uyandırıyor ki, adını bile tam olarak koyamıyorum. Aşk mı? Evet, belki de aşk. Ama bu, bildiğimiz aşklardan çok daha fazlası. Bu, kalbimin derinliklerinde yankılanan, her hücremde hissettiğim, uyanıkken de rüyadaymışım gibi hissettiren bir duygu. Bu, körkütük aşk. Bu aşk, beni bambaşka bir dünyanın kapılarını aralamaya davet ediyor. Bir dünya ki, orada her şey daha parlak, daha canlı ve daha gerçek. Bu aşk, beni ben yapacak kadar güçlü, beni ben olmaktan çıkaracak kadar yoğun. İşte bu yüzden, kalbim çoktan seçimini yaptı ve ben artık onun peşinden gidiyorum

@Nepenthe bak aslan parçası nasıl seviyormuşuz

Nepenthe

02.05.2025~E
Altın Üye
Kalbim, çoktan seçimini yaptı ve gözlerim sadece onu arıyor. Onsuz geçen her bir gün, sanki bir parçamın eksik olduğu hissini bana yaşatıyor. Hayatımda ilk defa, bir başkasının mutluluğu, benimki kadar önemli hale geldi. Onun gülüşü, onun neşesi, onun huzuru... Hepsi benim için hayati önem taşıyor. Bu hisler, içimde öyle bir yankı uyandırıyor ki, adını bile tam olarak koyamıyorum. Aşk mı? Evet, belki de aşk. Ama bu, bildiğimiz aşklardan çok daha fazlası. Bu, kalbimin derinliklerinde yankılanan, her hücremde hissettiğim, uyanıkken de rüyadaymışım gibi hissettiren bir duygu. Bu, körkütük aşk. Bu aşk, beni bambaşka bir dünyanın kapılarını aralamaya davet ediyor. Bir dünya ki, orada her şey daha parlak, daha canlı ve daha gerçek. Bu aşk, beni ben yapacak kadar güçlü, beni ben olmaktan çıkaracak kadar yoğun. İşte bu yüzden, kalbim çoktan seçimini yaptı ve ben artık onun peşinden gidiyorum

@Nepenthe bak aslan parçası nasıl seviyormuşuz
Biz de boş değiliz hani :)

Screenshot_2025-09-20-21-00-53-949_com.android.chrome.jpg

Piraye

Gümüş Üye
Yanlış mı yaptım sonucu çıkmadı

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
ask testi yapan adamın arka bahcesinde turşu kuryorlardır.

Üst Alt