Sayılar...
Tek sayılardan nefret ederim
En çok buna şaşırdım üstü yok nsnsnsBeyaz bos bir kagida dokunamam ya da tutamam.
nedenini bilmiyorum ama dokundum zaman tuylerim urperio boyle elim kolum tutmuoEn çok buna şaşırdım üstü yok nsnsns
🥺 Çok garip acaba nedennedenini bilmiyorum ama dokundum zaman tuylerim urperio boyle elim kolum tutmuo
yoo hic bisi yok ama nefret ederim bos kagittan ve dokusundan.🥺 Çok garip acaba neden
Travma falan mı var
Noktalı konuşma korkuyom.yoo hic bisi yok ama nefret ederim bos kagittan ve dokusundan.
burda 3 nokta koymussun jdhdbhd en cok benim korkmam lazimSayılar...
Ben zararsızımburda 3 nokta koymussun jdhdbhd en cok benim korkmam lazim
Chencigim , 5 tane kedim var fakat evin bahçesinde bakıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.