Kurdum , en son bulaşık makinası almaya karar verdim 😃
Her zaman kurarım kendime yapılmasını istemediğim hicbirseyi başkasına yapmadım....Ama yapmak lazım belki de
Genelde yapıyorum bunu boş versem diyorum ama olmuyor
mecbur hergün kuruyoruz
sabah kendini kötü hisseden değer verdiğim birinin yerine koyarak ne kadar yardımcı olabilirsem olmaya çalışıyorum
senin gibi bi dostu hak edecek ne yaptım acaba... cansınsen yapma yaa, sonra sen de kötü hissediyorsun moralini de düzeltemiyoruz :/
senin gibi bi dostu hak edecek ne yaptım acaba... cansın
ben dertlerinizi oyalarım, siz kaçın askdjsad
bu akşama ne dersin ?deme öyle yaw :* bu arada hala icmedik seninle ama ben bayadir icmiyorum yaaa... neden acaba icsemmi ksfjfkd
bu akşama ne dersin ?
tamam anlaştık. haberleşelimbu hafta full programim malesefhaftaya yapalimmm :*
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.