Elde edilmesi en zor olan burç

Orjinal bazı burçlar var ve bu burçların da ağır çakma versiyonları varmış gibi hissediyorum.O kadar kıskanmışlar ki sırf onları dillendirmemek için uydurulmuş gibi.

Nyctophilia

Bronz Üye
Stelyumlu olduklarini varsayarsak
Koç erkeği saftır biraz. Zor değildir öyle. Kadini daha zor. Elde etmesi değil de katlanmasi. Kadin daha cok sakinlestirici,yatistirici, dengeye getirici bi rolde olmalı (bu kısım subjektif bi görüs)
Kova en zoru, özellikle erkeği.
Yay ve İkizler de zor ama Kova baska bi boyut .
Aslan otoritesine boyun eğmezseniz o da zor. Koç yerine Aslan koymak daha mantikli.
En yalniz, ikili iliskide en berbat tipler Aslan ve Kova ekseninde gidiyor diyebilirim okumalarimdan.
İkizler,Yay adi cikmis biraz.

Bir kova burcuyla bulusmustum saçların dik sinirli birisin galiba dedi yoooo dedim sonra ben kardeşin var mı dedim ablam var dedi ama hiç anlaşamıyoruz çok kavga ederiz dedi sinirli birisin galiba demiştim daha görüşmedik

Run

Bronz Üye
Burcum balık, hiç önemli değil ne olursa olsun ben kolay elde edilirdim arkadaşlar.. işleri zorlaştırmayı sevmem.. tekliflere açığım. Tabii bu iffetli bir erkek olduğum gerçeğini değiştirmez..

Run

Bronz Üye
Balik zor tutulur....................
Kolay da elde edilebilemez.
@Run cigima bakmayin..yokluk gibim bi sey glb.
Simdi gelir 150 bin flörtlerini anlatir
Tamam da tutulmak başka.. benimkisi başka, yıllardır kime tutulduk, öyle kolay mı benim kalbimi çalmak..
Şu an flörtler arasında eleme yapıyorum canım. Elini çabuk tutan kapar. Ayaklarım yerden kesilsin diyenlerin adresi run..

Üst Alt