Bebeğimmmm aynı ülkede değilizzzz yoksa asla kaçırmam bu fırsatı
Yoo değildim çiçeğimBayramda ankaradaydim deme banaaa demeee
Ne yapacaksın kadına.Ankara'dan İstanbul'a gecsene dönüşte...sana yaşadığını hissettireyimm @Küboo
Cafer :d söylenir mi öyle şeyler jfjsjsNe yapacaksın kadına.
Yapalimmm tüm ayarlarini resetleyim cicegimBana da yap ondan @Chen , o konuda bizle kimse yarışamasın bebeğim 🤣😂🥰
Yapalimmm tüm ayarlarini resetleyim cicegim
2 tane yeter :dKedicikleri ayarlıyorum: ))
Alo alo bana dedi banaaaaa
Bence @Run gelsin, napicaz kedicigi, pek onun kriterlerine uymuyorum ama dhjdhdjsjss
Bence @Run gelsin, napicaz kedicigi, pek onun kriterlerine uymuyorum ama dhjdhdjsjss
o nie gelio. : )) biz kedi severizz
Yoksa pijama partisi miBohcami hazirliyorum @Chen bu gece kaciyorum sana udjshsjs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.