ece erken filtresiz hali ifşa oldu

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Platin Üye
TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programında, sunucu Ece Erken'in yüz filtresi bir anda kayboldu ve doğal hali ekrana yansıdı.

Bu görüntüler, izleyiciler tarafından hızla kaydedilip sosyal medyada paylaşıldı. Bazı kullanıcılar, sunucunun kullandığı filtre oranını eleştirirken kimileri ise bu görüntüler karşısında şaşkınlığını dile getirmiş, gündem resmen çalkalanmıştı.

chevron-right-grey

Geçtiğimiz günlerde yüzündeki dolgularla gündeme gelen Bengü'yü programda masaya yatıran Ece Erken magazine düşen o kareler hakkında konuştu.​

s-0a50ae1185322a6b87f440ec0193a04c713a07b6.jpg

Gerçekten çok kötü, ben de bakamadım. O yüzden işte toparlamaya çalışıyoruz, makyaj yapıyorum.' şeklinde konuşan Erken'e Nur Tuğba Namlı'dan da 'Yaşlandırma efekti uygulanmış gibi' şeklinde destek geldi.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
çok kötü bir anı yakalamıslar ya
Acımasız buluyorum bu tip paylaşımların hep kadınlar üzerinden yapılmasıda tuzu biberi

Neşe Palamudu

Altın Üye
çok kötü bir anı yakalamıslar ya
Acımasız buluyorum bu tip paylaşımların hep kadınlar üzerinden yapılmasıda tuzu biberi
Ünlüler öyle pürüzsüz ciltle çıkıyorlar ki normal insanlar da onlara özenmekten estetik batağına düşüyor. Erkeklerin bir normali bile kalmadı bütün ciltler muhteşem sanıyorlar beklentileri o yönde çöl kertenkelesi tipkiler

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ünlüler öyle pürüzsüz ciltle çıkıyorlar ki normal insanlar da onlara özenmekten estetik batağına düşüyor. Erkeklerin bir normali bile kalmadı bütün ciltler muhteşem sanıyorlar beklentileri o yönde çöl kertenkelesi tipkiler
Artık bu filtreler çok bilindik ama ya
Erkekler gördüklerinden kadınlar duyduklarından e bunuda öğrendik
Bence önümüze bakmalıyız
Empati yapıp tersten bakarsam ünlülerde eleştirilmekten korktukları için yapmadıkları kalmıyor buda sağlıklı değil

YediğiAyazıUnutanKurt

Kahrolsun Bazı Şeyler
Bronz Üye
Olsun o kadar ben küçükken bunlar büyüktü. Şimdi yaşlı olmalılar

Lavinia

Platin Üye
İfşası sorun değil de neden böyle yoğun filtrelerle çıkıyorlar onu anlamıyorum o kadar bebeksi duruyor ki ne bi kırışıklık nokta bile görünmüyor

Üst Alt