Neyle kurulcak. DDuvardaki delikle adamın organı arasında ilişki kurmak nfjdn
Duvardaki deliği ölçmek de ne bilimmNeyle kurulcak. D
Bunlar hep imkansızlıktan... Beyefendinin parlak fikri olmasa aşiklar hep üzgün kalırdıBir zamanlar haberler daha renkliymis
Ulan bi ara ben hakkaten foruma giremiyordum yaa yaş sınırı koyuyordu videolara falan… çok zor zamanlardan geçtim çookkk 🚬Bu şey değil mi ya
Cem karaca ile barış manço aslında kardeşti çünkü ikisinin de saçları uzun
neyse yaş sınırı olan konulara yorum yapmiim sonra foruma giremiyom![]()
@ivan divandelen divan duvar?
Kimilerinde matkap modu da oluyor demek 🤣Matkap mı bu
Bu ne gayret böyleMermer ile terbiye ediyorum. Elbet bir gün...
Bu doğru bilinen yanlış. Azimle değil, azimli.Azimle xxx xxx, duvari delermiṣ sözünü yaṣatmiṣlar 😝
Yumuşak topraksa zor olmaz 👀😂Duvarı delen de var yeri kazıp içine giren de bence toprağı kazıp çukur oluşturmak daha zor.
Evet yumuşaktı sanıyorum :dYumuşak topraksa zor olmaz 👀😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.