Her yerimdesin.: ))Aaahh aşk olsun kurabiyem ben senin kalbinin içinde değil miyim yoksa
Her yerimdesin.: ))Aaahh aşk olsun kurabiyem ben senin kalbinin içinde değil miyim yoksa
🤗 Bak minik beyaz tombul ellerimle sana sarilicamHer yerimdesin.: ))
Şu cümle her şeye gider yaBen uğraşırım, didinirim de değecek mi sen onu söyle.
(Lafım yerine gitmeyecek ama olsun, içimde kalacağına sayfada kalsın.dddd)
Ben boş işlerle ugrasmiyorum sahsenBirileri ölü Toprağini üstünden atmiş
Siz sevgili filan mi yapıyonuzdan foruma ara veriyonuz ya
Sevgili boş muBen boş işlerle ugrasmiyorum sahsen
Basta bos da sonra doluyor hdhdSevgili boş mu
Neyse... Jfkkd
Kim sevgili yapmıs. Kesin @Plesk tir yapar o cincon xdSevgiliniz yokken de biz vardık bizzzzzz
Gelirmi gelmez mi onu zaman gösterir ama geçen konuştuğumuzda sanalı bıraktığını girmeye fırsatının olmadığını vs. söylemişti. Selamını iletirim benn@HolySpectre painfully niye sanali birakti gelmicekmi hicc :/
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.