Kendiyle oynuyor
Keşke biride benim rengimle oynasa
Kırmızı benim en sevdiğim renktir
Kendiyle oynuyor
Ahahha okadar yükselme inanmam sksjkssof aklıma ellerin ve giyiniş tarzin geldi offffff kusursuzzz
Bazen wp'den çıkmak bilmiyorsun şimdide girmiyorsun.. :/ delirttin artık beni.
Yarın bulamayacak zaten :) uçak moduna aldım bile.Salla onu, kaçan kovalanir sen merakta birak![]()
Yarın bulamayacak zaten :) uçak moduna aldım bile.
Dokunduğum hiçbir ten senin gibi kokmuyor@Chen bugünki misafirligin nasil geçti? Iyi eglendinmiii bizsiz
Dokunduğum hiçbir ten senin gibi kokmuyor![]()
Buna nasıl da ihtiyacım var bilemezsinSeni böyle kemiririmm
![]()
Aynen katılıyorum sana ama bu biraz pek bi ciddi. 🙂Arada kaybolmak lazim , merak ettirmek lazimtabi bu biraz oyun oynamayi sevenlere ..
bana ne tür oyunlar oynuyorsun?Arada kaybolmak lazim , merak ettirmek lazimtabi bu biraz oyun oynamayi sevenlere ..
Bi tane çarp başinin üzerinde yıldızlar uçuşsun tavrı gösterince anlıyor da sonra vay efendim kızlar çok tripli 🤯Aynen katılıyorum sana ama bu biraz pek bi ciddi. 🙂
Gerçi tavrımı koyuyorum o zaman anlıyor
Aynen katılıyorum sana ama bu biraz pek bi ciddi. 🙂
Gerçi tavrımı koyuyorum o zaman anlıyor
bana ne tür oyunlar oynuyorsun?
Euro diye mark yollama yeter......Pişti , 21, okey her türlü oyun var, hangisini istersin?
En son o olacak yada beni kaybedecek o zaman bu yaptıkları aklına gelir. Sorma ya her şeyi yapıyorlar sonra bizi suçluyorlar hep. Boşa trip atmıyoruz biz. Kendi yaptıklarını da hiç görmüyorlar bunların hepsi aynı ya.Bi tane çarp başinin üzerinde yıldızlar uçuşsun tavrı gösterince anlıyor da sonra vay efendim kızlar çok tripli 🤯
Onlarda bana uymuyor 😄Ağır abiler yoruyor yaaa.. oldum olasi hobbalara takilioyrumdu 😁🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.