Hediye gelmese daha mi iyi djksjsHer eline aldığında artık bu kare gözünün önünde canlanır,
Gelir gelir. Gelmeli yani laksdkşals
Hediye gelmese daha mi iyi djksjsHer eline aldığında artık bu kare gözünün önünde canlanır,
Gelir gelir. Gelmeli yani laksdkşals
Hediye ama, doğum günü için sipariş vermek, ne kadar etik bilemiyorum :ddHediye gelmese daha mi iyi djksjs
Hediye ama, doğum günü için sipriş vermek, ne kadar etik bilemiyorum :dd
Heee öyle diyorsun yani hmmm anladımm 😁Benim icin dogum günüm kutsal, hic bisey atlanmamasi gerek.. süprizlere açığım ama önce istedinklerim alinsin sonra ne süpriz yaparlarsa gönüllerine kalmis djkdjd
O teyzeyi biliyorum ben lkasjdasGözümde teyze canlandi
Bir de taniyorum de tam olsun djsjsjsO teyzeyi biliyorum ben lkasjdas
İzleyemedim canim ya iyi ki bostayim dedm isler yogunlasti@Salome izledin mi filmi
Hep öyle olur zaten. Öyle söylemeyeceksin.İzleyemedim canim ya iyi ki bostayim dedm isler yogunlasti![]()
Tamam canım en kisa zamanda izleyip yorumlayacam..Hep öyle olur zaten. Öyle söylemeyeceksin.
İzleyince yorumlarını bekliyorum. Bir çok ünlü oyuncunun gençlik halleri var. Bence çok başarılı, Ama senin yorumunu da merak ediyorum.
Unutma sakın!!!
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.