Ohh ohh daim olsun daha iyi ol cabukk
sldfj nasil olacak o? daha cabuk daha hizli , evden calismasam daha iyi olabilirdim jsdfjkj
Ohh ohh daim olsun daha iyi ol cabukk
Değil misin gülümyok be ne küfür edeceğim, terbiyesiz miyim ben?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aslinda ben bir kac yontem biliyorum, en kisa surede seni bilgilendirecegim jdjdjdsldfj nasil olacak o? daha cabuk daha hizli , evden calismasam daha iyi olabilirdim jsdfjkj
Şu civciv ne kadar terbiyesiz ise o kadar terbiyesizim...Değil misin gülüm
Şu civciv ne kadar terbiyesiz ise o kadar terbiyesizim...
melo:
Aslinda ben bir kac yontem biliyorum, en kisa surede seni bilgilendirecegim jdjdjd
ısmarlıyor musun?Avatarın çok tatlı bi çay içelim mi...
ısmarlıyor musun?
bana kendimi piyemses gibi hissettirdiğin için sonsuz teşekkürlerHesaplar benden tabi
Adamıma hesap mı ödeticüm
bana kendimi piyemses gibi hissettirdiğin için sonsuz teşekkürler
melo:
Yookk yook demek ki bi araştırma var şkaşsdAhahahaha büyük bir tesadüf eseri olustu.. bir birimizi tamamliyoruz dkjsjd
Eskiden şipşak fotograf makineleri vardı,
Eskiden şipşak fotograf makineleri vardı,
Aklıma o geldi lajsdlsa
Her eline aldığında artık bu kare gözünün önünde canlanır,Djksjsksks son dönemlerde burda yine modaydi onlar, hatta dogum günüme istemiştim bakalim gelecekmi sksjsj artik hep bu sahne aklima gelir kdjdkjd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.